16
0
3.8K
16
0
3.8K
آخرین خبر/ این مقدار یک عدد پیتزا بزرگ بهتون میده.
ارد سفید الک شده ۲۵۰ گرم
شیر ۱۲۵ گرم شیر باید دمای محیط باشه
مایه خمیر یک قاشق غذا خوری
شکر ونمک هرکدام نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون یا مایع دو قاشق
اول با قاشق بعد با دست حداقل ۱۰ دقیقه خمیر ورز بدید تا جایی که دیگه به دست نچسبه و لطیف بشه.
حداقل یک ساعت بذارید استراحت کنه، روشو بکشید، روشم روغن زیتون بریزید.
بعدش باید با وردنه خمیر رو کامل پهن کنید.
برای سس
گوجه سه عدد
پیاز یک عدد
سیر سه حبه
اب لیمو
نمک فلفل اویشن
روغن زیتون
تاپینگ پیتزا
پپرونی
پنیر
فلفل تند
شما میتونید با هر تاپینگی که دوست دارید درست کنید.
دمای فر ۲۲۰
مدت ۱۵ دقیقه