نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سالاد خیار و ذرت، مخصوصِ روزهای گرم تابستان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ سالاد خیار و ذرت یک پیش‌غذای خوشمزه و ساده است که با ترکیب خیار، ذرت و سس تهیه می‌شود. این سالاد را می‌توان به عنوان یک پیش‌غذای سبک یا یک همراه عالی برای وعده‌های اصلی غذا سرو کرد.  
مواد لازم:
خیار: ۲ عدد متوسط  
ذرت: ۱ پیمانه (پخته یا کنسرو ذرت)  
پیاز قرمز: ۱/۲ عدد کوچک (اختیاری)  
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری  

سس سالاد:  
ماست: ۲ قاشق غذاخوری  
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری  
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری  
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)  
سیر رنده شده: ۱ حبه  
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم  
طرز تهیه:
1. آماده‌سازی ذرت:
اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید، حتماً ۲۰ دقیقه بجوشانید تا میکروب‌زدایی شود.  
2. خرد کردن مواد:
خیارها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. پیاز قرمز را نیز نگینی خرد کنید. جعفری را خرد کنید.  
3. تهیه سس:
در یک کاسه کوچک، ماست، سس مایونز، آبلیمو، روغن زیتون (اختیاری)، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.  
4. ترکیب مواد:
خیار، ذرت، پیاز (در صورت استفاده) و جعفری را در یک ظرف سالاد بریزید. سس سالاد را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد به سس آغشته شوند.  
5. سرو:
سالاد را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. سپس سرو کنید.  
نکات:
می‌توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند کاهو یا شوید نیز در این سالاد استفاده کنید.  
برای طعم بهتر، می‌توانید از مقداری گردوی خرد شده نیز در سالاد استفاده کنید.  
اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید، حتماً آن را بجوشانید تا از سلامت آن مطمئن شوید.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره