11
9
5.3K
11
9
5.3K
آخرین خبر/برای ۱۱ تا ۱۲ عدد مواد مورد نیاز آرد ۵۰۰ گرم خمیر مایه ۱۰ گرم نمک ۱۰ گرم شکر ۱۰ گرم روغنمایع یا زیتون ۳۰ گرم آب ۳۰۰ گرم مواد خشک رومخلوط ، روغن و آب رو اضافه و هم بزنید بعد از جمع شدن خمیر، داخل ظرف بزارید و روشو بپوشونی تا حجمش دو برابر شه. حدودا یکساعت زمان نیاز داره. بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد به چونه های ۷۵ یا ۸۰ گرمی تقسیم کنید.چونه ها رو ده دقیقه دیگه استراحت بدید و یکی یکی زیر و روی چونه رو آرد بزنید با وردنه باز کنید. زیاد نازکنکنید چون موقع پخت پاره میشه. تابه باید خوب داغ باشه و حرارت متوسط ، وقتی خمیر روگذاشتید چند ثانیه بعد برگردونید و مجدد برگردونید و شروع میکنه به پف کردن و اطرافش رو بچرخونید تا بپزه و طلایی شه.