12
3
3.2K
12
3
3.2K
آخرین خبر/ برای کرپ :
تخم مرغ ۳عدد
شکر ۱ق چ
نمک : ۱/۴قاشق چ
کره : دو قاشق غذاخوری (ذوب شده)
ارد ۲۱۰گرم
شیر ۵۰۰میلی لیتر (دو پیمانه ولرم باشه )
طرز تهیه:
شیر کره تخم مرغ با هم زن دستی بزنید بعد مواد خشک اضافه کنید.
نکته مهمی که داره استراحت دادن خمیر هست باعث میشه گلوتون خمیر کمتر بشه و کرپ نازکتری داشته باشید. عجله داشتید حداقل ۳۰دقیقه استراحت و حداکثر یک روز استراحت بدید.
هر فیلینگ که دوست داشتید اضافه کنید خامه، مربا، شکلات، و انواع میوه سرو میشه.