فسنجون یکی از دلبرترین غذاهاست
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مرغ با نمک فلفل زعفران و چند تکه زنجبیل مرینیت کنید نیم ساعتی بذارید تو یخچال.
گردو توی تابه با حرارت ملایم رو به بالا تفت بدید این کار باعث میشه روغن گردو در بیاد و بعد توی خوردکن بریزید تا گردو مثل خمیر بشه.
پیاز بهتره رنده کنید توی تابه تفت بدید، سبک که شد بهش زردچوبه و فلفل بزنید و گردو اضافه کنید و برای شوک اولیه آب سرد به همراه یخ اضافه میکنم اول حرارت زیاد کنید تا به جوش و بعد حرارت کم کنید.
مرغ هاتونو سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید. (من مرغ با کمی رب گوجه تفت دادم، خورشتم خوشرنگتر بشه)
کمی که آب خورشت کشیده شد بهش رب انار اضافه کنید اگه رب انار خیلی ترش بود یک الی دو قاشق شکر بریزید (نسبت به ذائقه تنظیم کنید)
برای پخت فسنجون حداقل ۳ساعت زمان لازمه من هر یک ساعت ی دونه قالب یخ انداختم.