سوپ شیر درست کن و لذت ببر!
آخرین خبر/دستور برای حدودا هشت نفر:
جو خیس کرده یک کاسه آبگوشت خوری پر
جو دوسر پرک نصف لیوان
هویج دوعدد نگینی ریز خرد بشه
قارچ خرد شده یک لیوان
جعفری تازه یه دسته کوچیک
عصاره مرغ یک کاسه آبگوشت خوری پر(مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و سیر پختم با مرغش ساندویچ مرغ سرد درست کردم با اب مرغ سوپ
خامه نصف لیوان
شیر چهار لیوان
کره بیست گرم
.
جو با اب و کمی نمک بزارید کامل بپزه و این مدت اصلا هم نزنید حدودا یک ساعت و نیم با حرارت کم بعد هویج،قارچ،جو دوسرپرک،عصاره مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدین یک ساعتی با حرارت ملایم جوش بزنه بعد شیر به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و البته نصف لیوان از شیر رو نگه دارید و با خامه خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه بدین نیم ساعت دیگه آروم قُل بزنه و جعفری رو ریز خرد کنید و ده دقیقه آخر به سوپ اضافه کنید تا رنگ سبزش حفظ بشه.
کره رو داغ کنید و دوتا قارچ رو برش بزنید و با کره تفت بدین و با همین قارچ و کره سوپ رو تزئین کنید.
.
برای اینکه شیر بریده بریده نشه باید حتما هم دمای محیط باشه و آرام به سوپ اضافه بشه و هم بزنید تا یکدست بشه و اصلا به سوپ ابلیمو نزنید چون اسیدیه.