فالوده میوه ای مناسب این هوای گرم
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/دوتا نکته ی مهم برای یخی نشدن شربت فالوده:
۱-نسبت پودر شربت (یا شکر) رو به اب رو رعایت کنید، چون اگه کم باشه یخی میشه.
۲- هر یک ساعت یکبار شربت رو داخل فریزر هم بزنید.
اگه هم فراموش کردید هم بزنید و یخی شد با قاشق بتراشید و بعد با رشته مخلوط کنید.
مواد لازم برای شربت فالوده :رشته فالوده یک بسته برای ۸ نفر ،یک لیتر اب داغ،یک بسته پودر شربت اماده
اگه پودر شربت نداشتید به ۹۰۰ میلی لیتر اب، ۷۰۰گرم شکر و یک چهارم لیوان گلاب اضافه کنید.
پودر شربت یا شکر و گلاب رو با آب مخلوط کنید تا شکر کامل حل بشه، اگه کامل حل نشد مجدد روی حرارت یا داخل ماکرویو بذارید.
رشته فالوده رو با آب جوش ۱۵ دقیقه بجوشونید تا بپزه،
بعد بریزید توی ظرف آب و یخ و حدود ۱۰ دقیقه بزارید بمونه تا خنک بشه.
بعد دوباره آبکش کنید و بزارید کاملا ابش کشیده بشه