طرز تهیه ترشی فلفل دلمه؛ یک چاشنی خوشمزه و رنگارنگ

برترین ها/ فلفل دلمه سرشار از ویتامینها، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی ضروری برای بدن است. یکی از مهمترین خواص فلفل دلمه ای در طب سنتی تقویت سیستم ایمنی بدن است.
مواد لازم:
فلفل دلمه ای رنگی 1کیلو گرم
سبزی معطر 1کیلو گرم
موسیر 50 گرم
فلفل سبز تند 4 الی 5 عدد
سرکه انگور 1 لیتر
نمک 1 قاشق چایخوری
پودر کاری 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری
سیاه دانه 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
فلفل ها را بشویید و به صورت خلالی خرد و روی پارچه خشک کنید. سبزی های معطر را نیز ساطوری و روی پارچه خشک کنید موسیر را به مدت ۵ الی ۶ ساعت در آب بخیسانید.
سپس موسیرها را نیز خلالی خرد کنید و روی پارچه بگذارید. فلفل تند را نیز درشت خرد کنید. سرکه را بجوشانید و بعد از جوشیدن فلفل دلمه ای خلالی، فلفل تند و موسیر را به سرکه بیفزائید تا به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشد بعد از پخت، شعله ی گاز را خاموش و ادویه و سبزیهای معطر را اضافه و مخلوط کنید بعد از سرد شدن، آن را داخل ظرف شیشه ای بریزید بعد از یک هفته ترشی آماده است ترشی را باید در جای خشک و خنک نگه داری کرد.
یاد آوری منظور از سبزی معطر ؛ تره ،مرزه نعناع جعفری و ترخان است.