دستور پخت گام به گام سینه مرغ با دیپ نخود فرنگی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
۱ عدد سینه مرغ (میتونه فیله هم باشه)
۱بسته ۱۰۰ گرمی کره
ادویه:
من نمک و پولبیبر دودی زدم اما شما میتونین فلفل سیاه و زردچوبه هم استفاده کنین.
برای دیپ:
۱ عدد کنسرو نخود فرنگی
۱ دسته ریحون یا ایرانی و یا ازین خارجیاش
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
۲ اسلایس نون تست که خوب تو هواپز یا تستر برشته میشه برای کنار غذاتون.
اگر مثل ما از سینه مرغ استفاده کردین
حتما ۲۰ دقیقه تابه روی شعله کم باشه که یک کره نسوزه و حرارتش بالا نره و
دو کاملا سینه مرغ مغز پخت بشه.
مرغ خودش آب میندازه و خوب میپزه
و ده دقیقه آخر درب تابه رو بردارین و دائم کره داغو بریزید رو سینه مرغ تا از بالا هم کامل پخته بشه.
باید حوصله به خرج بدید و البته عشق داشته باشین.