رولت پنیری؛ لقمه خوشمزه دانشآموزی

خراسان/ با نزدیک شدن به ماه مهر و فصل شروع مدارس یکی از دغدغهها این است که چه نوع خوراکی را برای تغذیه کودکان خود در مدرسه تهیه کنیم که هم بچهها آن را دوست داشته باشند و هم سالم و مقوی باشد. میخواهیم یک لقمه خیلی راحت و خوشمزه را با هم یاد بگیریم.
مواد لازم
نان باگت: ۱ عدد
پنیر خامهای: ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سبزی خوردن خرد شده (نوع مورد علاقه بچهها):
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این لقمه خوشمزه ابتدا پنیر خامهای را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس گردو و سبزی خوردن خرد شده را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. نان باگت را کاملا از وسط باز کنید و مقداری از خمیرهای اضافه را بردارید. مایه پنیری را روی سطح نان بریزید و کاملا پخش کنید. حالا خیلی آرام نان باگت را از یک جهت رول کنید و رول آماده را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد.
بعد از این مدت زمان نان را از یخچال خارج کنید. سلفون را باز کنید و با کمک یک چاقوی تیز نان را مانند شیرینی رولت برش بزنید. نوش جان.