نماد آخرین خبر

فوت‌ وفن‌های تروتازه نگه داشتن طولانی سبزیجات  

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت‌ وفن‌های تروتازه نگه داشتن طولانی سبزیجات  

خراسان/ ​وقتی میوه و سبزیجات را می‌شویید و در یخچال می‌گذارید ممکن است بعضی از آن‌ها زودتر خراب شوند. اگر دوست دارید آن‌ها را به مدت طولانی‌تری در یخچال نگه‌ دارید راهکارهایی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید تا میوه و سبزیجات تروتازه‌تر بمانند.
  همنشینی اتیلن دارها و ندارها!
گازی که از برخی میوه‌ها به سرعت خارج می‌شود و سرعت رسیدن آن‌ها را افزایش می‌دهد، دلیل آن اتیلن است و این یکی از دلایل اصلی هدر رفتن مواد غذایی است. بنابراین میوه و صیفی‌جاتی را که اتیلن منتشر می‌کنند از آن‌هایی که به اتیلن حساس هستند دور نگه دارید. تولید کنندگان اتیلن شامل سیب، طالبی، آووکادو، گلابی، کوجه فرنگی، فلفل و موز می‌شود و گروه حساس به اتیلن عبارتند از: انبه، مارچوبه، هلو، پیاز، بادمجان، انگور و خیار.
سبزیجات برگ‌دار را با آب سرد بشویید
اگر قبل از قرار دادن در یخچال سبزیجات برگ‌دار سبز مانند اسفناج و کاهو را با آب سرد بشویید، برای مدت طولانی‌تری تازه می‌مانند. برگ‌های پژمرده یا تغییر رنگ داده را دور بریزید. آب سبزیجات  را بگیرید و آن ها را به آرامی در حوله‌های کاغذی بپیچید. آن ها را در یک کیسه یا ظرف پلاستیکی قرار دهید و درشان را ببندید.
بگذارید پیازها نفس بکشند

گردش هوای خوب، کلید جلوگیری از پوسیدگی است. پیازها را بدون پوشش پلاستیکی در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر در کیسه توری فروخته می‌شوند، می‌توانید آن ها را به قلابی در انباری خود آویزان کنید. پیازهای بریده شده برای چند روز در یخچال داخل ظرف دربسته قابل نگهداری هستند.
لیموها را هواگیری کنید
لیمو ترش‌ها می‌توانند یکی از اجزای خوشمزه هر سفره‌ای باشند. یک مکان ایده‌آل برای نگه‌داری تازه از لیموها، کیسه پلاستیکی است. لیموها را داخل یک پلاستیک بگذارید و تمام هوای آن را خارج کنید. آن را در یخچال بگذارید و خیال‌تان راحت باشد که تا یک ماه لیمو آب‌دار دارید.
قارچ‌ را در پاکت کاغذی بگذارید
قارچ‌ها دوست دارند خنک و با تهویه مناسب نگهداری شوند. یک کیسه کاغذی متخلخل انتخاب خوبی است. قارچ‌ها را از ظرف مواد غذایی پلاستیکی‌شان که می‌تواند رطوبت را به دام بیندازد، خارج کنید. آن ها را می‌توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد. درست قبل از پخت‌وپز، آن ها را زیر آب خنک بگیرید.
یخچال خود را عمیق تمیز کنید
عوامل مختلفی بر سرعت فساد مواد غذایی شما تأثیر می‌گذارند. این عوامل شامل نور، هوا، دما و زمان می‌شوند. یکی از عواملی که می‌توانید کنترل کنید، میکروارگانیسم‌هایی مانند باکتری ، کپک و مخمر است. بنابراین داخل یخچال خود را مرتب تمیز کنید. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره