نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خورشت هویج، تجربه متفاوت غذایی از آذربایجان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/پیاز خردشده را در روغن همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و سرخ کنید.

رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و پس از بازشدن رنگ، دو لیوان آب جوش بیفزایید. حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت بپزد.

هویج‌های خلالی را در روغن سرخ کنید تا طلایی و کاراملی شوند.

آلوهای خیس‌خورده را همراه آب‌لیمو و نیمی از زعفران دم‌کرده به هویج بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.
مخلوط هویج و آلو را به خورشت اضافه کنید. در مراحل پایانی، باقی‌مانده زعفران و نمک را بیفزایید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره