کوفته قلقلی، غذای خوشمزه و نوستالژی
آخرین خبر/مواد اولیه:
•کدو
•بادمجان
•پیاز
•فلفل دلمهای قرمز
•رب گوجه
•ادویه دلخواه
•نشاسته: ۱ قاشق غذاخوری
•شیر: ۱ لیوان
•کوفتهقلقلیهای آماده
•(اختیاری) گرانول گوجه و پاپریکا
طرز تهیه:
•کدو، بادمجون، پیاز و فلفل دلمهای رو خرد میکنیم.
•اول پیازا رو با یه ذره روغن میریزیم توی قابلمه، بذار یهذره سبک شن و عطرشون دربیاد.
•کدو، بادمجون و فلفل دلمهای رو میریزیم روی پیاز، یه تفت کوچولو میدیم تا یکمی بپزن
•یه قاشق رب ، ادویه رو هم میریزیم (اگه پاپریکا و گرانول گوجه هم داشتی عالی میشه). یه کوچولو آب میریزیم که همه با هم یه قل کوچولو بخورن.
•یه قاشق نشاسته رو توی یه لیوان شیر حل و اضافه میکنیم. این کار باعث میشه سس غلیظ و مخملی بشه.
•حالا کوفتهقلقلیهایی که از قبل سرخ شده رو اضافه میکنیم
•درشو میذاریم، یه ربع دیگه با حرارت ملایم بپزن و بعدش آمادهست برای سرو. روش اگه دوست داشتی جعفری یا گشنیز تازه بریز