کارگاه آشپزسازي/ چي لازم دارم:
گوجه فرنگي يک و نيم ليوان
پياز قرمز خورد شده ربع ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
سير خورد شده 1 ق غ
آب 2 ليمو سبز تازه
گشنيز خورد شده 2 ق غ
نمک و فلفل
چطوري درست کنم:
گوجه فرنگي ها رو خورد ميکنيم.
پياز رو هم ريز خورد ميکنيم.
سير رو خيلي ريز خورد ميکنيم. اگر تحملش رو نداريد کمش کنيد.
گشنيز رو درشت خورد ميکنيم.
ليموهاي تازه رو آب ميگيريم.
همه مواد رو توي کاسه ميريزيم.
اکنون نمک و اگر مايل بوديد پودر فلفل به سالسا اضافه کنيد.
و حتما مقداري فلفل هالوپينو.
اگر فلفل هالوپينوي تازه در دسترس نداريد ترشيش به راحتي در بازار يافت ميشه حتي با مارکهاي ايراني.
هم زده و سرو ميکنيم.
سالسا رو در کنار اغلب غذاهاي مکزيکي سرو ميکنند. براي ديدن غذاهاي مکزيکي به آرشيو غذاها مراجعه نماييد.
ولي يک شيوه سرو سالسا اينه که با چيپس ترتيا خورده بشه که بسيار لذيذه.
توصيه ميکنم حتي براي يکبار هم که شده سالسا فرسکا رو امتحان کنيد. از ترکيب طعمي پياز و سير خام نترسيد. بعد از دقايقي که از توليد سالسا ميگذره تمامي طعمها در هم ادغام ميشن و يه سالاد خاص رو بوجود مياره. اگر قبلا ترکيب هالوپينو و گشنيز رو تجربه نکرديد حتما اينبار اين جسارت رو به خرج بديد.
خيلي خوشمزه است.