آخرين خبر/ سلام امروز ميخوام يه صبحانه ي محلي رو براتون بزارم که خيلي اسون و مقوي است. اين صبحانه متعلق يه شهرستان گناباد استان خراسان است.
چي لازم داريم؟
۱-تخم مرغ به تعداد لازم
۲-شيره ي انگور ۱/۵ق سوپخوري
۳-روغن يک ملاقه ي کوچک
چطوري بپزيم؟
اين ميتونه به عنوان صبحانه يا حتي عصرانه باشه و غذاي قوي و مفيديست درست کردنشم تقريبا مثل نيمروي خودمونه البته با يه کم تغييرات
بعد تابمونو روي شعله قرار ميديم و شعلشو کم ميکنيم تا روغنمون داغ بشه
بعد که روغنمون داغ شد شيرمون رو بهش اضافه ميکنيم
و بعد که شيرمون به جوش امد و حباب بزنه تخم مرغامون رو هم اضافه ميکنيم
و شروع ميکنيم به هم زدن البته بعضيا اول تخم مرغ رو ميزنن و بعد ميريزن تو شيره و بعضيام اصلا نميزنن و دوست دارن زرده ي تخم مرغشون سالم باشه بستگي داره که چجوري دوست داشته باشين اما من بيشتر ديدم قديميا همينطوري که من ميگم درستش ميکنن
و شروع ميکنيم به هم زدن دقيقا عين وقتي که ميخواين املت درست کنين و به هر اندازه که خواستين هم ميزنين و ميزارين رو اجاق بمونه تا سفت شه
من شخصا ترجيح ميدم سفت باشه البته نه خيلي سفت مثل همون املت خوب پس به اين حد که رسيد شعلرو خاموش ميکنيم پس بهتره تخم مرغ شيرمونو بکشيم تو بشقاب و ميل کنيم