جام نيوز/ دلمه کاهوپيچ، يکي از معروف ترين و پرمخاطب ترين غذاهاي رژيمي خاورميانه است که سرو آن در ميان بسياري از مردم اين منطقه رايج است. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين دلمه خوشمزه را به شما آموزش دهيم.
چي لازم دارم: (با ميزان کالري)
ماهي از هر نوع که دوست داريد: نيم کيلوگرم
100 گرم / 100 کالري
برگ تازه کاهو: حدود 24 عدد
100 گرم / 17 کالري
برنج: يک پيمانه، نيم پز شده
100 گرم / 360 کالري
پياز: يک عدد، رنده شده
100 گرم / 5 کالري
پودر سير: مقداري
100 گرم / 246 کالري
کرفس: 4 تا 5 شاخه، خرد شده
100 گرم / 13 کالري
فلفل قرمز: مقداري
100 گرم / 22 کالري
گوجه فرنگي: مقداري، پوست کنده و کاملا خرد شده
100 گرم / 15 کالري
مارگارين: 3 قاشق سوپ خوري
100 گرم / 850 کالري
رب گوجه فرنگي: به مقدار لازم
100 گرم / 76 کالري
نمک و فلفل: به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالري
چطور بپزم:
*. تيغ و استخوان هاي ماهي را جدا کرده و ماهي را به قطعات ريز در آوريد.
*. برگ هاي کاهو را مدتي در آب جوش قرار دهيد سپس از آب بيرون آوريد.
*. قطعات ريز ماهي را با برنج، پودر سير، پياز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگي مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنيد.
*. درون هر يک از برگ هاي کاهو، مقداري از مخلوط را ريخته و آن را بپيچيد.
*. دلمه ها را به رديف، درون قابلمه بچينيد و روي آن ها مارگارين بريزيد و رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل را به آن ها بيافزاييد.
*. در قابلمه را گذاشته و بگذاريد با حرارت کم، حدود نيم ساعت بپزند.
خواص کاهو :
*. کاهو گياهي است يک ساله و داراي برگ هاي پهن و دراز و سبز، با طعم کمي شيرين. کاهو موجب افزايش گلبول هاي قرمز خون شده و آهن موجود در آن براي درمان کم خوني مفيد است؛ از همين رو در گونه ها، سرخي مطلوب پديد مي آورد و اعصاب را منظم مي کند و بر قدرت بينايي مي افزايد.