نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کوفته تبريزي ايندفعه با مرغ!

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کوفته تبريزي ايندفعه با مرغ!
برترين ها/کوفته‌هاي تبريز معروف است. از کوفته‌هاي بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذيذ. کوفته مرغ البته از کوفته گوشت راحت‌تر است و سريع‌تر درست مي‌شود. اگر دلتان کوفته خوشمزه مي‌خواهد مدل مرغي آن را امتحان کنيد. اين کوفته در تبريز به‌اندازه بقيه کوفته‌هاي خوشمزه اين شهر طرفدار دارد. براي 4 نفر چي لازم دارم: 2 عدد سينه مرغ 1 عدد پياز 2 ق س جعفري خردشده 1 عدد تخم‌مرغ 1 ق س گردوي خردشده 1 ق س پيازداغ 2 ق س رب گوجه‌فرنگي نمک، زردچوبه وفلفل به‌اندازه لازم روغن زيتون به ميزان لازم چطوري درست کنم: 1. سينه مرغ را چرخ کنيد. 2. مرغ چرخ شده را با پياز رنده شده و جعفري خردشدهم خلوط‌کنيد. 3. تخم‌مرغ ، نمک ، زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنيد و خوب ورز دهيدتا مواد خوب به خورد هم بروند. 4. حالا در قابلمه‌اي مناسب 4 ليوان آب بريزيد.رب گوجه‌فرنگي و روغن‌زيتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. 5. حالا از موادتان اندازه يک گردو برداريد و کف دستتان پهن کنيد و روي آن گردو و پيازداغ بريزيد و بعد آن را گلوله کنيد و درون آب در حال جوش بيندازيد. 6. بعد از 10 دقيقه حرارت را کم کنيد و بگذاريد کوفته‌ها براي 40 دقيقه خوب بپزند و جا بيفتند. نکته - از ترخون و مرزه مي‌توانيد براي طعم دار کردن کوفته استفاده کنيد. - براي داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم مي‌توانيد استفاده کنيد.