برترين ها/کوفتههاي تبريز معروف است. از کوفتههاي بزرگ گوشت و برنج و لپه گرفته تا کوفته مرغ خوشمزه و لذيذ. کوفته مرغ البته از کوفته گوشت راحتتر است و سريعتر درست ميشود. اگر دلتان کوفته خوشمزه ميخواهد مدل مرغي آن را امتحان کنيد. اين کوفته در تبريز بهاندازه بقيه کوفتههاي خوشمزه اين شهر طرفدار دارد.
براي 4 نفر چي لازم دارم:
2 عدد سينه مرغ
1 عدد پياز
2 ق س جعفري خردشده
1 عدد تخممرغ
1 ق س گردوي خردشده
1 ق س پيازداغ
2 ق س رب گوجهفرنگي
نمک، زردچوبه وفلفل بهاندازه لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
1. سينه مرغ را چرخ کنيد.
2. مرغ چرخ شده را با پياز رنده شده و جعفري خردشدهم خلوطکنيد.
3. تخممرغ ، نمک ، زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنيد و خوب ورز دهيدتا مواد خوب به خورد هم بروند.
4. حالا در قابلمهاي مناسب 4 ليوان آب بريزيد.رب گوجهفرنگي و روغنزيتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد.
5. حالا از موادتان اندازه يک گردو برداريد و کف دستتان پهن کنيد و روي آن گردو و پيازداغ بريزيد و بعد آن را گلوله کنيد و درون آب در حال جوش بيندازيد.
6. بعد از 10 دقيقه حرارت را کم کنيد و بگذاريد کوفتهها براي 40 دقيقه خوب بپزند و جا بيفتند.
نکته
- از ترخون و مرزه ميتوانيد براي طعم دار کردن کوفته استفاده کنيد.
- براي داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم ميتوانيد استفاده کنيد.