بيتوته/ خوراک ماهيچه مجلسي را با يک دستور حرفه اي درست کنيد
خوراک ماهيچه يکي از غذاهاي مجلسي است که درست کردن آن شايد کمي به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با اين مشکل مواجه هستيد مي توانيد با دستور زير يک خوراک ماهيچه حرفه اي درست کنيد.
يکي از دغدغه هاي مهماني دادن، غذايي است که مي خواهيد درست کنيد. مخصوصا اگر مهمان هاي خاصي داشته باشيد، فکر اينکه چگونه بهترين پذيرايي را از آنها بکنيد يک لحظه هم راحتتان نمي گذارد. ما به شما ماهيچه مجلسي را پيشنهاد مي کنيم.
مواد لازم براي خوراک ماهيچه مجلسي :
ماهيچه گوسفند 4 عدد
پياز 2 عدد
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
سير 2 حبه
هويج 1 پيمانه
چوب دارچين 1 عدد
کرفس 1 پيمانه
زعفران به ميزان لازم
برگ بو 1 يا 2 عدد
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
طرز تهيه ماهيچه مجلسي :
براي تهيه خوراک ماهيچه مجلسي ابتدا پياز خلاليشده را در تابه تفت دهيد سپس تکه هاي ماهيچه را به تابه اضافه کنيد و به خوبي سرخ کنيد.
در اين مرحله سير رنده شده را به ماهيچه اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
سپس هويج، ساقه کرفس، برگبو، فلفل و 2 پيمانه آب و زعفران را به ماهيچه اضافه کنيد و اجازه دهيد تا با حرارت خيلي کم آرام پز شود.
براي تهيه خوراک ماهيچه مجلسي بهتر است به جاي استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنيد در اين صورت علاوه بر عطر و طعم بينظير و خواص زعفران، ميتوانيد خوراک خود را ويژه کنيد و طعم آبگوشت مانند را از خوراک خود بگيريد.
نکته اي که در تهيه اين خوراک بهتر است بدانيد اين است که هرچه آب کمتري به خوراک اضافه کنيد طعم بهتري پيدا خواهد کرد.
اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همين معني است. که ميزان آب اضافه شده به خوراک بسيار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزيجات اطراف آن پخته شود.
در صورت تمايل از جعفري خردشده براي عطر بيشتر بهره ببريد.
در نهايت پس از گذشت حدود يک ساعت به گوشت سر بزنيد و نمک و در صورت تمايل چوب دارچين را به آن اضافه کنيد.
طرز تهيه سس خوراک ماهيچه :
در تابه ديگري پياز و رب را با کره تفت دهيد و پس از پخت ماهيچه آب گوشت باقيمانده را از صافي رد کنيد و عصاره گوشت را به سس اضافه کنيد و با يک قاشق غذاخوري آبليمو تازه طعمدار کنيد و در نهايت ماهيچه را در اين سس غوطه ور کنيد و به مدت 30 دقيقه به پخت ادامه دهيد تا کاملا طعم دار شود.
با کانال تلگرامي آخرين خبر همراه شويد telegram.me/akharinkhabar