قیمه نجفی؛ یک غذای بینظیر
آخرین خبر/ مواد لازم:
گوشت ترجیحاً گوسفندی: نیم کیلو
دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم
نخود آبگوشتی: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر لیمو عمانی، پودر هل، پودر دارچین، زیره سیاه: هر کدام دو قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری
نکات مهم: برای گرفتن نفخ نخود، حتما از ۲۴ ساعت قبل اون رو خیس کنین و وقتی جوشید آبش رو عوض کنین و سه ساعت با حرارت ملایم بپزیدش.
گوشت رو تا حد امکان ریش ریش کنین تا قیمه نجفیتون کشدار بشه.
آب گوشت و آب نخود رو دور نریزید و حتما به غذا اضافهش کنین.
ادویههای این غذا اهمیت زیادی دارن و باید عطر خورشت قیمه نجفی توی کل محلتون بپیچه
بعد از ترکیب کردن مواد باید روی حرارت خیلی کم به مدت طولانی همش بزنین تا مواد قشنگ به خورد هم برن و قیمه نجفی به روغن بشینه.
البته این غذا در حالت اصلیش روغن خیلی بیشتری داره و باید روش روغن باشه، ولی من کم روغنتر درستش کردم.