سماق پلو؛ یک پلو مخلوط ساده و لذیذ
آخرین خبر/ مواد لازم:
برای برنج
برنج: ۳ پیمانه
سماق: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (سماق قرمز استفاده کنید)
نمک، زعفرون، روغن: به مقدار لازم
برای گوشت قلقلی
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
پیاز رندهشده(ابشو بگیرین)۱ عدد
نمک، فلفل زردچوبه،سماق(یک قاشق چای خوری)پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رندهشده رو آبش رو بگیر و با گوشت وادویه مخلوط کن.
مواد رو خوب ورز بده تا چسبنده بشه.
بهاندازه گردو قلقلی کن و توی روغن سرخ کن تا طلایی بشه. بذار کنار.
برنج رو بشور و چند ساعت خیس بده.
آب رو بجوشون، برنج رو بریز توش با کمی نمک.
وقتی دونههای برنج نرم شدن، آبکش کن.
حالا توی قابلمه، ته دیگ دلخواه بذار، یه لایه برنج، یه لایه از مخلوط سماق و گوشت بریز. اینکار رو لایهلایه ادامه بده. وروی برنج زعفرون غلیظ دم کرده ودوتیکه کره بزار
در آخر دم کنی بذار و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم دم کن.