با مرغ بریون جلوی مهمونات هنرنمایی کن
آخرین خبر/ مواد لازم:
مرغ کامل(وزن ۱/۴۰۰-۱/۵۰۰کیلو)
کره 40 گرم
سیر سه حبه
نمک، فلفل سیاه،پاپریکا هرکدام نصف ق چ
زعفران دم کرده به مقدار لازم
کنار مرغ سیر یک بوته،رزماری و سیب زمینی
داخل شکم مرغ یک عدد پیاز، چهار حبه سیر و رزماری
دو عدد پیاز رو ضخیم برش بزنید و زیر مرغ بذارید.
فر رو از قبل بادمای ۲۰۰ گرم کنید (حرارت از پایین فقط) اگه فر گازی دارید با ۲۲۰ گرم کنید.
در مرحله اول پخت با دمای ۱۸۰-۱۹۰ بذارید ۵۰ دقیقه تا یک ساعت با کاغذ روغنی بپزه
و مرحله دوم ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگه زمان بدید(حرارت بالا و پایین) و تو این فاصله ۲،۳ بار از ترکیب کره و ادویه ها رومال کنید.
(اگه فر گازی دارید ممکنه بیشتر زمان ببره و نیم ساعت حرارت پایین روشن باشه و در اخر حرارت بالا تا طلایی بشه)
بعد از اینکه از فر خارج کردید یه بار دیگه از ترکیب کره بزنید و ده دقیقه استراحت بدید تا اب میان بافتی گوشت حفظ بشه بعد نوش جان کنید