سيمرغ/
چي لازم دارم:
گلچه هاي کلم بروکلي يا گل کلم : 175 گرم
کره : 15 گرم
آرد : 2 قاشق غذاخوري
شير : 150 ميلي ليتر
آب ليمو : مقداري
پنير چدار رنده شده : 90 گرم
تخم مرغ بزرگ زرده و سفيده جدا شده : 4 عدد
نمک : به ميزان لازم
فلفل : به ميزان لازم
فلفل قرمز پاپريکا جهت تزيين : مقداري
چطوري درست کنم:
کلم بروکلي يا گل کلم را در قابلمه اي حاوي آب و کمي نمک به جوش آمده , به مدت 3 تا 4 دقيقه بپزد تا ترد و نرم شوند .
در همين فاصله , کره يا مارگارين را در يک قابلمه کوچک آب نماييد .
آرد را اضافه نموده و به مدت يک دقيقه هم بزنيد .
شير را به آرامي اضافه نماييد و آن را به جوش بياوريد . مدام هم بزنيد تا غليظ شود نمک و فلفل را اضافه نماييد .
خردل و آب ليمو را هم افزوده , هم بزنيد و به مدت 1 تا 2 دقيقه آهسته بجوشانيد .
سس را از روي حرارت برداشته و دو سوم از پنير رنده شده را اضافه نماييد و هم بزنيد , تا آب شود .
کلم بروکلي يا گل کلم را آبکش نماييد و آن ها را در ظرفي نسوز مخصوص فر قرار دهيد . سس پنير را روي سبزيجات بريزيد .
سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا کاملا سفت شود و کمي به آن نمک و فلفل اضافه نماييد . سفيده تخم مرغ را در مرکز گل کلم ها يا بروکلي ها بريزيد .
زرده تخم مرغ را وسط سفيده فرم گرفته قرار دهيد و بقيه پنير را روي آن بپاشيد . غذا را درون فري که از قبل گرم شده به مدت 3 تا 4 دقيقه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا سفيده تخم مرغ کمي طلايي شده و پنير آب شود . با فلفل قرمز پاپريکا آن را تزيين نموده و بلافاصله سرو نماييد .
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد