بيتوته/ مزاياي املت به يکي دوتا محدود نمي شود. املت غذايي حاضري محسوب مي شود که سريع آماده مي شود. همچنين براي صبحانه ها خيلي مي چسبد. املت نوع هاي مختلفي دارد که امروز نوع اسپانيايي آن را آموزش مي دهيم.
چي لازم دارم:
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق سوپ خوري شير
کره به مقدار لازم
گوجه فرنگي
ژامبون
پنير
فلفل سياه
نمک
چطور بپزم:
1-تخم مرغ ها و شير را هم بزنيد. نمک و فلفل را اضافه کنيد. ژامبون و گوجه فرنگي را خرد کنيد و پنير را رنده کنيد.
2-حدود دو سوم ترکيب شير و تخم مرغ را داخل تاوه بريزيد و روي آن ژامبون، گوه فرنگي و پنير را اضافه کنيد. چند دقيقه منتظر بمانيد تا سرخ شود. سپس يک طرف املت را برگردانيد تا رولت به راحتي شکل بگيرد.
3-اکنون باقي شير و تخم مرغ را روي املت اضافه کنيد و چند لحظه صبر کنيد تا بپزد. سپس باقي املت را رول کنيد از داخل ظرف برداريد و برش بزنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد