آخرين خبر/
چي لازم دارم:
طالبي خردشده 200 گرم شکر1 پيمانه (150 گرم) تخم مرغ 1 عدد (55 الي 60 گرم) نمک 4/1 قاشق چايخوري وانيل شکري4/1 قاشق چايخوري ماءالشعير (بدون طعم)1 پيمانه (160 ميلي ليتر)خامه شيرين2 پيمانه (400 گرم)
چطوري درست کنم:
طالبي را با نيمي از شکر در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا حدي که غليظ شود. از روي حرارت برداريد و بگذاريد کاملاً سرد شود. تخم مرغ را با همزن برقي از يک جهت بزنيد تا کف کند. بقية شکر، نمک و وانيل را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهيد تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کم کنيد و ماءالشعير را به تدريج اضافه کرده و زدن را ادامه دهيد تا يکدست شود. خامه را نيز در ظرف جداگانه با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقي بزنيد و مخلوط کنيد تا يکدست شود. بعد مخلوط طالبي کاملاً سرد شده را به مواد بالا بيفزاييد و با درجه کم همزن بزنيد تا يکدست شود. مواد آماده را در ظرف مناسبي ريخته در آن را ببنديد و درون فريزر قرار دهيد. پس از دو تا سه ساعت بيرون آورده و با همزن برقي بزنيد تا نرم شود، مجدداً درون فريزر قرار دهيد. اين عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت يک بار) انجام دهيد. پس از آن به مدت 24 ساعت درون فريزر قرار دهيد تا بستني آماده شود.
نکته:
مي توان به جاي طالبي از ميوه هاي ديگر نيز استفاده کرد.
در صورتي که ميوه مورد استفاده تان شيرين است، دو قاشق سوپخوري از مقدار شکر کم کنيد. چون اگر مقدار شکر زياد باشد، عمل انجماد بستني به خوبي انجام نمي شود.
دقت کنيد زماني که بستني در فريزر است يخ نزند، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به اين صورت هر چقدر در فريزر بماند ديگر يخ نخواهد زد.
جايگزين:
مي توانيد براي درست کردن بستني از دستگـاه بستني سـاز استفـاده کنيد. در اين صورت نيازي به هر دو تا سه ساعت يک بار زدن نيست.
پيشنهاد:
مي توانيد براي سرو بستني مقداري طالبي خردشده در بستني خوري ريخته سپس دو تا سه اسکوپ بستني را روي آن قرار دهيد و با برش هاي طالبي تزئين کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد