آخرين خبر/
چي لازم دارم:
طرز تهيه و مواد لازم :
بستني وانيلي ساده يک ليتر
نشاسته گل ( پودر شده ) به ميزان لازم
شير سرد سه قاشق غذا خوري
پودر سوخاري ساده و بدون ادويه ( همون نون باگت خشک آسياب شده رو ميگم) دو ليوان
پودر نارگيل چهار قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
براي شروع از بستني گلوله هايي به اندازه يک نارنگي درست کنيد و در سيني چيده و 3 تا 4 ساعت در فريزر قرار دهيد تا کاملا سفت شوند.
شير را در يک کاسه مناسب ريخته و نشاسته را کم کم به آن اضافه کنيد تا شير تبديل به يک مايع غليظ مثل فرني شود ( نشاسته خام هستااااااااا روي حرارت نذارين)
پودر نان و پودر نارگيل را مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
حالا بستني ها رو که خوب سفت شدن يکي يکي از فريزر دربيارين و توي مايه نشاسته بغلطونيد تا تمام بستني به نشاسته آغشته بشه حالا از نشاسته خارج کرده داخل پودر سوخاري انداخته وبا کمک کف دست اينقدر توي پودر سوخاري ميغلطونيم تا شکل يه توپ سوخاري بشه و هيچ قسمتي از نشاسته و بستني از زيزش بيرون نزده باشه طوري که وقتي تو دستتون ميگيرين دستتون مرطوب يا چسبناک نشه .
حالا توپ هاي سوخاري رو در ظرف چيده و در فريزر ميذاريم و حدودا 1 ساعت زمان ميديم تا کاملا سفت بشه
حالا در شير جوش يا قابلمه کوچک مقدار زيادي روغن ميريزيم و ميذاريم تا کاملا داغ داغداغ بشه بعد بستني ها رو دانه دانه از فريزر در مياريم و داخل روغن داغ مياندازيم و چند ثانيه تاحدي که طلايي شود سرخ کرده و با کفگير سوراخ دار از از روغن خارج کرده و بلافاصله در فريزر قرار ميدهيم وقتي تمام بستني ها سرخ شدن و در فريزر قرار گرفتن 1 ساعت زمان ميديم تا دوباره بستني ها سفت شوند .
توي اين فاصله 100 گرم شکلات ساده رو به صورت بن ماري ذوب ميکنيم و 1 قاشق غذاخوري روغن مايع به آن افزوده مخلوط کرده و در آخر 2 قاشق خامه صبحانه به آن افزوده و خوب مخلوط کرده هنگام سرو روي بستني ها ميريزيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد