آخرين خبر/
مواد لازم
کدو سبز بزرگ - 3 عدد
تخم مرغ - 4 عدد
آرد سفيد – يک ونيم قاشق غذاخوري
زردچوبه - يک چهارم قاشق مرباخوري
شکر - 3 قاشق غذاخوري
زعفران ساييده شده - يک چهارم قاشق چاي خوري
دارچين - يک چهارم قاشق چاي خوري
روغن - براي سرخ کردن
نمک - به ميزان کافي
طرز تهيه
کدوها را بشوييد و پوست کنيد. کدوهارا با رنده درشت ،رنده کنيد.تخم مرغ، آرد، شکر، دارچين، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدوي رنده شده اضافه کنيد و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنيد تا يکدست شود. درون تابه روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد. هنگامي که روغن خوب داغ شد، مايه را به آرامي داخل تابه بريزيد و آن را پخش کنيد و روي آن را صاف کنيد. حرارت را به مدت چند دقيقه زياد کنيد و سپس آن را روي متوسط تنظيم کنيد. در تابه را بگذاريد. پس از 15 تا 20 دقيقه هنگامي که يک طرف خاگينه خوب سرخ شد.طرف ديگر را سرخ کنيد. اجازه دهيد خاگينه 20 دقيقه با حرارت ملايم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا مي توانيد آن را با نان ميل کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد