نمناک/
چي لازم دارم:
تخم مرغ بزرگ : ۱ عدد
نشاسته ذرت: ۶ قاشق غذاخوري
سينه مرغ خرد شده: ۱۷۰ گرم
سرکه: ۱/۴ پيمانه
شکر: ۱/۴ پيمانه
سس سويا: ۱ قاشق غذاخوري
آب مرغ: ۱پيمانه
روغن کانولا: ۱ قاشق غذاخوري
هويج حلقههاي باريک شده: ۱ عدد
فلفل دلمهاي سبز خرد شده: ۱/۲ عدد
لوبيا سبز خرد شده پخته: ۱۰۰ گرم
آناناس پوست گرفته خرد شده: ۱/۴ عدد
چطور بپزم:
در يک ظرف مناسب، تخم مرغ و ۴ قاشق نشاسته را ميريزيم و آنها را با همزن دستي کاملاً مخلوط ميکنيم. مرغها را داخل آن ميريزيم و آن را کنار ميگذاريم. در يک ظرف ديگر، سرکه، شکر، سس سويا، آب مرغ و دو قاشق باقيمانده نشاسته را ميريزيم و مواد را با همزن دستي کاملاً مخلوط ميکنيم.
تابه مناسبي را با روغن موجود چرب ميکنيم و آن را روي حرارت متوسط ميگذاريم تا کمي داغ شود. مرغهاي آغشته به مخلوط را داخل روغن داغ مياندازيم و آنها را به مدت ۱۰ الي ۱۲ دقيقه زير و بالا ميکنيم تا مرغها طلائي – قهوهاي شده و بپزد. سپس آنها را از تابه خارج کرده و آنها را در يک بشقاب کنار ميگذاريم.
هويجهاي باريک شده را به همراه ۳/۴ پيمانه آب داخل تابه ميريزيم و ميگذاريم تا هويجها کمي پخته و نرم شود.
سپس مخلوط سرکه را در آن ميريزيم و مخلوط ميکنيم. سپس فلفل دلمهاي خرد شده را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم حدود ۲ دقيقه بجوشد تا مواد داخل آن بپزد و سس کمي غليظ و براق شود. سپس لوبيا و آناناس را اضافه کرده و مخلوط ميکنيم. در آخر مرغهاي سرخ شده را داخل مواد ميريزيم و آن را داغ سرو ميکنيم.
نکات تکميلي در مورد مرغ ترش و شيرينِ
- مرغ ترش و شيرينِ جزو غذاي ملل - چيني است.
- زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا ۱۵ دقيقه است و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰ دقيقه است.
- توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي ۲ نفر مناسب است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد