ماهنامه سفره ايراني/ چي لازم دارم:
تخم مرغ (کوچک) 2 عدد
سرشير 150 گرم
ماست يک دوم پيمانه
نمک يک قاشق چايخوري
بکينگ پودر يک قاشق سوپخوري
آرد 3 پيمانه
برگ جعفري (ريز خرد شده) به مقدار لازم
شبت (ريز خرد شده) به مقدار لازم
پنير فتا به مقدار لازم
دانه کنجد به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
زرده و سفيده تخم مرغ ها را جدا کنيد. سفيده هاي تخم مرغ، ماست و سرشير را با همزن به خوبي مخلوط کنيد. آرد، نمک و بکينگ پودر را اضافه و مخلوط کنيد. خمير را به خوبي ورز دهيد (مقدار آرد بايد تا حدي باشد که خمير به دست نچسبد).
برگ جعفري و شبت ريز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهيد. گلوله هايي به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنيد. مقداري از پنير فتا وسط هر يک بگذاريد و خمير را روي مواد برگردانده و با چنگال لبه هاي آن را محکم کنيد.
آنها را در سيني فر پوشيده شده با کاغذ روغني بچينيد. زرده تخم مرغ ها را کمي زده و با برس روي پيراشکي ها بماليد و دانه کنجد روي آنها بپاشيد.
پيراشکي ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 170 درجه سانتيگراد (325 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا طلايي و برشته شوند. سپس سرو کنيد.