نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ پيتزا گوجه فرنگي و ريحان، پيشنهادي کم کالري و سالم

منبع
فردا
بروزرسانی
غذاي اصلي/ پيتزا گوجه فرنگي و ريحان، پيشنهادي کم کالري و سالم
فردا/ امروز قصد داريم طرز تهيه يک پيتزاي کاملا سالم و خوش طعم را به شما آموزش دهيم که مي توانيد در کمتر از ۳۰ دقيقه، براي خودتان آماده کنيد. کمي آرد ذرت کمک مي‌کند خمير پيتزا به ظرف پيتزا نچسبد و تردتر نيز بشود. اگر در خانه سيني مستطيلي پخت پيتزا نداريد، به جايش از يک سيني فر سنگين استفاده کنيد. همانطور که از نام پيتزا مشخص است سبزيجات زيادي در آن به کار رفته است. ترکيب سبزيجات و پنير پيتزا، به معناي به هم رسيدن فيبر، پروتئين و چربي سالم است که هر سه باعث مي‌شوند انرژي پايداري داشته باشيد. چي لازم دارم: ۴۵۰ گرم خمير پيتزاي خنک شده (داخل يخچال) تازه يک قاشق غذا خوري آرد ذرت زرد رنگ يک دوم فنجان سس ماريانا (ترکيب سس گوجه، سير، پياز و در صورت تمايل سبزيجات معطر) يک گوجه فرنگي بزرگ، نازک برش خورده باشد. دو سوم فنجان دانه هاي ذرت تازه يک فنجان پنير موزارلا (۱۰۰ گرم) دو حبه سير، ريز برش داده شده باشد يک دوم قاشق چاي خوري نمک يک دوم قاشق چاي خوري فلفل سياه يک چهارم فنجان برگ ريحان يک چهارم قاشق چاي خوري فلفل قرمز يک قاشق چاي خوري روغن زيتون يک قاشق غذا خوري بالزاميک چطور بپزم: ۱. ظرف پخت پيتزاي مستطيلي را داخل فر قرار دهيد و فر را تا ۵۰۰ درجه فارنهايت (۲۶۰ درجه سانتي گراد) گرم کنيد. (وقتي فر گرم مي‌شود سيني پخت را در نياوريد) خمير را در يک ظرف مخصوص مايکروفر قرار دهيد. با سلفون رويش را بپوشانيد و به مدت ۳۰ ثانيه روي بالاترين درجه مايکروفرش کنيد تا زماني که خمير مقدار گرم شود. خمير را روي سطحي قرار دهيد که مقداري آرد زده شده باشد. سپس آن را به مستطيلي ۳۸ در ۳۰ سانتي تبديل کنيد. آرد ذرت را روي يک کاغذ روغن بزرگ بريزيد و اجازه دهيد ۵ دقيقه بماند. کاغذ روغني و خمير را روي يک سيني پخت صاف قرار دهيد و آن را به مدت ۳ دقيقه در دماي ۵۰۰ درجه فارنهايت بپزيد. سس گوجه را روي خمير پيتزا پخش کنيد. به صورت مساوي روي آن گوجه، ذرت، پنير و سير قرار دهيد. سپس روي آن نمک و فلفل سياه بريزيد. به آرامي پيتزا را به سيني پخت مستطيلي منتقل کنيد و به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زماني که روي پيتزا قهوه‌اي طلايي و گوشه‌هايش ترد شد، آن را در دماي ۵۰۰ درجه فارنهايت بپزيد. روي آن ريحان و فلفل قرمز بريزيد و در پايان نيز روي پيتزاي خود به صورت مساوي، روغن زيتون و سرکه بالزاميک بريزيد. هنگام سرو کردن، پيتزا را به ۶ قسمت تقسيم کنيد. اطلاعات تغذيه‌اي: مواد گفته شده در اين دستور پخت براي ۶ وعده و هر وعده شامل يک برش پيتزا است. اطلاعاتي که در ادامه مي‌آيد، مربوط به يک وعده از اين غذا مي‌شود. کالري: ۲۸۵ چربي در يک وعده: ۷.۳ گرم چربي اشباع در يک وعده: ۳.۱ گرم چربي غير اشباع در يک وعده: ۱.۹ گرم چربي داراي حلقه هاي غير اشباع در يک وعده: ۱.۱ گرم پروتئين در يک وعده: ۱۰ گرم کربوهيدرات در يک وعده: ۴۳ گرم فيبر در يک وعده: ۶ گرم کلسترول در يک وعده: ۱۲ ميلي گرم آهن در يک وعده: ۱ ميلي گرم سديم در يک وعده: ۵۵۲ ميلي گرم کلسيم در يک وعده: ۱۲ ميلي گرم قند در يک وعده: ۵ گرم با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد