نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ بادمجان سوخاري فيليپيني؛ پيش غذاي سريع و خوشمزه

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
غذاي ملل/ بادمجان سوخاري فيليپيني؛ پيش غذاي سريع و خوشمزه
سيمرغ/ چي لازم دارم: بادمجان کوچک و قلمي : 2 عدد تخم مرغ : 2 عدد ارد سوخاري : مقداري نمک فلفل پودر پياز و سير چطور بپزم: بادمجانها رو کباب کنيد و پوستشون رو بگيريد. بادمجانها رو با کفگير با گوشت کوب کمي بکوبيد يک ذره نه زياد که له بشن فقط پهن بشن کافي هست. سپس بهشون نمک و فلفل وخيلي کم پودر سيرو پياز بزنيد. تخم مرغ هارو هم بزنيد و پودر سير و پياز رو اضافه کنيد بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنيد، و بعد در ارد سوخاري و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاري بغلتانيد و بعد سرخشون کنيد... يک خوبي که اين غذا داره اين هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نميکنه نوش جان . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد