ايران کوک/ تزيين کيک به شکل مار کمي زحمت دارد و وقتگير است اما نتيجه قطعاً ارزشش را دارد. اين کيک مار شکل، يک کيک غولآساست و براي تعداد زيادي مهمان مناسب است. مثلاً براي تولد بچهها يا هر مناسبتي که قصد داشته باشيد عدهاي را سورپرايز کنيد، اين کيک مناسب است.البته با استفاده از قالب کوچک، ميتوانيد طول مار را کمتر کنيد اما کيک درازي که کل طول ميز شما را بپوشاند قطعاً بسيار چشمگيرتر است.
براي تزيين کيک به شکل مار احتياج به ۵ عدد کيک حلقهاي يا باندت کيک داريد. در بخش آشپزي قبلاً چند نمونه از اين کيکها آموزش داده شدهاند، از جمله باندت کيک شکلاتي، کيک شش تخممرغي، باندت کيک ميوهاي يا کيک کدو حلوايي. البته ميتوانيد کيک ساده را هم در قالب باندت تهيه کنيد اما بهتر است کيکي انتخاب کنيد که موقع تزيين خرد نشود. به هر حال انتخاب کيک با شماست.
اول از همه باندت کيکها را از وسط نصف کنيد. تنها يکي از نصف کيکها را جدا کنيد و آن را مانند تصوير به دو قسمت نا مساوي تقسيم کنيد. ۱/۴ کوچکتر براي وصل کردن سر مار استفاده ميشود و ۱/۴ بزرگتر براي وصل کردن دم مار.
روي ميز يا هر سطحي که قصد داريد کيک را روي آن سرو کنيد فويل آلومينيومي بکشيد. سپس نصف کيکها را به شکل دالبري دنبال هم روي ميز بچينيد.
حالا بايد دم و سر مار را شکل بدهيد. براي اين بخش ميتوانيد از هر خمير خوراکي که دوست داريد استفاده کنيد. يک پيشنهاد خوب خميري است که با کورن فلکس برنجي تهيه ميشود. اول ۳ قاشق کره را روي حرارت ملايم ذوب کنيد. سپس ۴ پيمانه مارشمالو را داخل کره بريزيد و بگذاريد روي شعله ملايم آب شوند. وقتي کاملاً ذوب شدند ۶ پيمانه کورن فلکس برنجي اضافه کنيد و هم بزنيد تا حالت خمير پيدا کند و بعد ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا خمير خنک شود. وقتي خمير آماده شد با آن دم و سر مار را به شکلي که در عکسها ديده ميشود شکل بدهيد.
سر مار را با ۱/۴ باندت کيک کوچکتر به بدنش وصل کنيد و دم مار را با ۱/۴ بزرگتر وصل کنيد و در آخر کيک را با خامه يا باتر کرم رنگي تزيين کنيد
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار