خراسان/
مواد لازم
مواد لازم خمير:
آرد گندم - 500گرم
تخم مرغ – يک عدد
آب – به اندازه کافي
نمک – به ميزان لازم
مواد لازم مياني:
اسفناج – 250 گرم
پيازچه تازه – سه تا چهار عدد
ساقه آويشن – چهار عدد
پنير لبنه – يک ليوان
نمک و فلفل سياه – به ميزان لازم
کره – 50 گرم
روش تهيه
*مي توانيد از خمير نانوايي استفاده يا خودتان آن را درست کنيد.
*براي آماده کردن خمير اول آرد را چندبار الک کنيدو روي آن تخم مرغ، نمک و مقداري آب بريزيد وورز دهيد.
*آب را کم کم به خمير اضافه کنيد، آن قدر ورز دهيد تا خمير ديگر به دست نچسبد. روي ظرف را با پارچه مرطوبي بپوشانيد و بگذاريد به مدت ۴۵ تا يک ساعت استراحت کند.
*اسفناج را هم بخارپز کنيد يا مستقيم وسط خمير قرار دهيد. براي مصرف خام اول اسفناج را بشوييد وبگذاريد آبش برود. سپس خرد کنيدو کمي نمک روي آن بپاشيد و بگذاريد چند دقيقه بماند. سپس خوب فشار دهيد تا آبش برود. به آن پيازچه و آويشن خرد شده اضافه کنيد. پنير لبنه و نمک و فلفل سياه را به مواد اضافه کنيد.
*از خمير چانه هايي کمي بزرگ تر از گردو جدا کنيد.
*روي سطح ميز آرد بپاشيد و خمير را با وردنه ۲۵ در۳۰ باز کنيد.
*از مخلوط آماده شده روي نصف لواش بماليد و دو سوي خمير را به هم بياوريد و با چنگال حاشيه نان را کمي فشار دهيد تا پرس شود و در هنگام پخت باز نشود.
*نان ها را در تابه نچسب روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود وقتي يک طرفش پخت برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر هم بپزد. روي نان داغ کره بماليد و سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار