نماد آخرین خبر

طرز تهيه نان اسفناج پنيري

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهيه نان اسفناج پنيري
خراسان/ مواد لازم مواد لازم خمير: آرد گندم - 500گرم تخم مرغ – يک عدد آب – به اندازه کافي نمک – به ميزان لازم مواد لازم مياني: اسفناج – 250 گرم پيازچه تازه – سه تا چهار عدد ساقه آويشن – چهار عدد پنير لبنه – يک ليوان نمک و فلفل سياه – به ميزان لازم کره – 50 گرم روش تهيه *مي توانيد از خمير نانوايي استفاده يا خودتان آن را درست کنيد. *براي آماده کردن خمير اول آرد را چندبار الک کنيدو روي آن تخم مرغ، نمک و مقداري آب بريزيد وورز دهيد. *آب را کم کم به خمير اضافه کنيد، آن قدر ورز دهيد تا خمير ديگر به دست نچسبد. روي ظرف را با پارچه مرطوبي بپوشانيد و بگذاريد به مدت ۴۵ تا يک ساعت استراحت کند. *اسفناج را هم بخارپز کنيد يا مستقيم وسط خمير قرار دهيد. براي مصرف خام اول اسفناج را بشوييد وبگذاريد آبش برود. سپس خرد کنيدو کمي نمک روي آن بپاشيد و بگذاريد چند دقيقه بماند. سپس خوب فشار دهيد تا آبش برود. به آن پيازچه و آويشن خرد شده اضافه کنيد. پنير لبنه و نمک و فلفل سياه را به مواد اضافه کنيد. *از خمير چانه هايي کمي بزرگ تر از گردو جدا کنيد. *روي سطح ميز آرد بپاشيد و خمير را با وردنه ۲۵ در۳۰ باز کنيد. *از مخلوط آماده شده روي نصف لواش بماليد و دو سوي خمير را به هم بياوريد و با چنگال حاشيه نان را کمي فشار دهيد تا پرس شود و در هنگام پخت باز نشود. *نان ها را در تابه نچسب روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود وقتي يک طرفش پخت برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر هم بپزد. روي نان داغ کره بماليد و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره