نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کشک بادمجون، اصيل ترين خوراک ايراني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کشک بادمجون، اصيل ترين خوراک ايراني
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ۶ الي ۷ عدد بادمجان ۴ الي ۵ قاشق غذاخوري کشک ۱ عدد پياز ۲ قاشق مربا خوري سير رنده شده ۲ قاشق مربا خوري نعنا خشک نمک،زرچوبه و فلفل به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا بايد بادمجون هارو پوست کنده و بعد بهشون نمک بزنيم و بذاريم براي نيم ساعت بمونن تا آب بندازن بعد اين مدت آبشون ميکشيم و خشکشون ميکنيم تا تلخيشون بره. حالا داخل يه ماهيتابه به اندازه کافي روغن ريخته و وقتي روغن داغ شد بادمجون هارو با حرارت ملايم سرخ ميکنيم تا علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن. حالا بادمجون هارو داخل يه کاسه ريخته و با گوشتکوب له ميکنيم. دقت کنين تا اينکارو با گوشتکوب برقي يا غذاساز انجام ندين چون بادمجون نبايد کاملا پوره بشه و بايد بافتش رو حفظ کنه. پياز رو رنده يا خورد کرده و با کمي روغن تفتش ميديم تا طلايي بشه. بعد بهش سير، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و همه مواد رو کمي با هم تفت ميديم. حالا بادمجون هاي له شده رو هم به سير و پياز اضافه کرده و باز مواد رو کمي با هم تفت ميديم. همينطور که بادمجون ها دارن با سير و پياز مزه دار ميشن، نعنا داغ رو حاضر ميکينم دقت کنين که کافيه تا نعنا فقط کمي با روغن داغ بشه چون خيلي زود تلخ ميشه. حالا کشک که با ۲/۳ ليوان آب رقيق شده و نعنا داغ رو به بادمجون اضافه کرده و مواد رو هم ميزنيم. اجازه ميديم تا کشک بادمجون با حرارت ملايم هم جابيوفته و هم اينکه آب اضافيش تبخير بشه در اين مرحله مزه اش ميکنيم و در صورتي که احتياج به نمک داشت اضافه ميکنيم. حتي در صورت لزوم ميتونيم مقدار کشک و نعنا داغ رو هم بر طبق ذائقه مون اضافه کنيم. حالا کشک بادمجون ما حاضره … نوش جان همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره