بيتوته/ مواد لازم براي پنکيک ذرت
پنکيک ذرت
آرد سفيد 1 پيمانه
سفيده تخم مرغ 1 عدد
شير دو سوم پيمانه
کنسرو ذرت 1 عدد، 200 گرمي
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن براي سرخ کردن
چاتني گوجه فرنگي براي سرو
طرز تهيه پنکيک ذرت
آرد، سفيده تخم مرغ، شير و نصف از ذرت را در غذاساز يا مخلوط کن ريخته تا پوره اي شکل شود.
نمک، فلفل و مابقي ذرت است
روغن را در تابه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد سپس به اندازه يک قاشق غذاخوري از مايه را برداشته، داخل تابه بريزيد و دو طرف پنکيک را سرخ کنيد تا طلايي شود.
پنکيک هاي آماده شده را در ظرف مورد نظر چيده و با چاتني گوجه فرنگي يا به دلخواه با سس کچاپ يا تند سرو نماييد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار