ايران کوک/ براي تهيه پنکيک برنجک، دانههاي برنجک (معمولي يا شيرين) با مخلوطي از مارشمالوي مايع پوشانده ميشوند و سپس داخل مايه پنکيک ريخته ميشوند. اين برنجکهاي ترد شيرين شده طعم خيلي خوبي به پنکيک ميدهند و بافت آن را جالب تر ميکنند. پنکيک برنجک را با برنجکي تهيه کنيد که شور نباشد. در ضمن به جاي برنجک ميتوانيد از گندمک هم استفاده کنيد. طرز تهيه برنجک در خانه هم قبلاً در دستور شيريني برنجک آموزش داده شده است.
پنکيک برنجک را ميتوانيد با هر سسي که دوست داريد از قبيل سس شکلات يا با کره و مربا سرو کنيد اما ما به شما سس کره را پيشنهاد ميکنيم که طعمي عالي دارد و به خوبي نقش سيروپ روي پنکيک را ايفا ميکند. پنکيک برنجک به ويژه از خوراکيهاي محبوب کودکان است.
مواد لازم براي براي 4-6 نفر:
آرد 2 پيمانه
بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
نمک 1/4 قاشق چايخوري
شير 1/2 پيمانه
اسانس وانيل 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوري
کره 30 گرم
مارشمالو 150 گرم
برنجک يا گندمک 1 پيمانه
براي تهيه سس کره اي:
کره 100 گرم
شکر قهوه اي 3/4 پيمانه
شير 1/2 پيمانه
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
اسانس وانيل 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
براي تهيه سس کره اي، ابتدا کره را در يک قابلمه روي شعله متوسط قرار دهيد تا ذوب شود. وقتي کره شروع به کف کردن کرد آن را از روي شعله برداريد و شکر قهوه اي، شير، جوش شيرين برتر و وانيل را به تدريج اضافه کنيد. هم بزنيد تا مخلوط يکدست شود سپس دوباره آن را روي شعله قرار دهيد و بگذاريد بجوشد. اجازه دهيد سس ۲–۳ دقيقه به جوشيدن ادامه دهد و غليظ شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.
شير، تخم مرغ، وانيل و کره ذوب شده را در کاسه بزرگي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. سپس آرد برتر، بيکينگ پودر برتر و نمک را اضافه کنيد. زير و رو کنيد تا مواد خشک و تر با هم مخلوط شوند.
۳۰ گرم کره را در يک قابلمه کوچک آب کنيد. سپس مارشمالوها را داخل آن بريزيد و هم بزنيد تا کامل ذوب شوند و مخلوط يکدستي حاصل شود. قاشقي را چرب کنيد و با آن حدود نصف مخلوط مارشمالو را داخل مايه پنکيک بريزيد.
کف يک بشقاب گود کاغذ روغني بکشيد. برنجک را داخل قابلمه بريزيد و با مارشمالو باقيمانده مخلوط کنيد. اين ترکيب را داخل بشقاب بريزيد و به صورت يک لايه روي بشقاب پهن کنيد. اين لايه که به سرعت سفت ميشود را تکه تکه کنيد و داخل مايه پنکيک بريزيد.
تابه اي را روي شعله قرار دهيد تا داغ شود سپس کف آن را با کره يا روغن چرب کنيد. يک ملاقه کوچک از مايه پنکيک را برداريد و داخل تابه به شکل دايره بريزيد. وقتي روي پنکيک حباب ظاهر شد آن را برگردانيد و طرف ديگرش را سرخ کنيد (طرف اول را ۲–۳ دقيقه و رف دوم را ۱–۲ دقيقه سرخ کنيد). اين کار را براي بقيه مايه تکرار کنيد.
پنکيک برنجک آماده شده را با سس کره اي و در صورت تمايل همراه با مقداري برنجک سرو کنيد.
حاضر است در : 35 دقيقه
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار