آکا ايران/ چي لازم دارم:
گوجه فرنگي رسيده: 24 عدد (حدود 2 کيلوگرم)
پياز بزرگ: يک عدد
فلفلدلمهاي قرمز بزرگ: يک عدد
دانه خردل: يک قاشق مرباخوري
فلفل شيرين: يک قاشق مرباخوري
دارچين: يک چوب
شکر قهوهاي: يک ليوان
نمک: يک قاشق غذاخوري
سرکه سيب: يک و نيم ليوان
پاپريکا (نوعي فلفل قرمز): يک قاشق غذاخوري
چه جوري درست ميشه:
گوجه فرنگيها را پوست بکنيد و پس از در آوردن قسمتهاي داخل، آنها را خرد کنيد. پياز را نيز خرد کنيد، دانههاي فلفلدلمهاي را هم در بياوريد و خرد کنيد. حالا گوجه فرنگي، پياز و فلفلدلمهاي را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوطکن ريخته و به صورت پوره در بياوريد.
حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانيد و به مدت يک ساعت روي حرارت زياد قرار دهيد تا غليظ شود و حجم آن به نصف مقدار اوليه کاهش پيدا کند. حالا در پارچهاي تميز دانههاي خردل، فلفل شيرين و چوب دارچين را قرار داده، سر آن را ببنديد و سپس در پوره قرار دهيد.
در اين مرحله، شکر و نمک را نيز به مواد اوليه اضافه کنيد و بگذاريد مواد روي حرارت کم در حالي که مرتب آن را به هم ميزنيد به مدت 25 دقيقه بپزد. سپس سرکه سيب و پاپريکا را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار