نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پرطرفدارترين سالادهاي کشورهاي مختلف دنيا

منبع
تابناک با تو
بروزرسانی
تابناک با تو/ دنياي رنگارنگ سالادها از نظر تنوع بي انتها است. اين خوردني خوش رنگ و لعاب و لذيذ به شکل هاي مختلفي سرو مي شود؛ گاهي به عنوان پيش غذا يا يک وعده ي غذايي مقوي و گاهي هم به عنوان يک ميان وعده ي سبک. از شرق تا غرب، با پرطرفدارترين سالادهاي کشورهاي مختلف دنيا آشنا شويد. ۱- ايتاليا- سالاد توسکن پنزنلا در ايتاليا سالاد غذاي خيلي محبوبي نيست. اما سالاد توسکن پنزنلا (Tuscan Panzanella) را در همه جاي ايتاليا مي توان پيدا کرد. محتويات اين سالاد، تکه نان هاي نسبتا خشک آغشته به روغن زيتون، پياز، گوجه فرنگي، سرکه و نمک است. به جز سالاد توسکن پنزنلا، در ايتاليا سالاد معمولا جز ترکيبي از کاهو، روغن زيتون، نمک و فلفل، شکل ديگري ندارد. ۲- اندونزي- سالاد گدو گدو در اندونزي سالاد گدو گدو (gado-gado) پرطرفدار است. گدو در زبان اندونزيايي به معناي «مخلوط» است. اين سالاد از مواد مختلفي مثل چايوت (ميوه ي خوراکي يک گياه گرمسيري)، توفو (پنير سويا)، تمپه (نوعي خوراکي اندونزيايي ترکيبي از سويا و قارچ)، سيب زميني، لوبيا سبز، کلم و ذرت تشکيل مي شود. تمامي اين مواد با سس کره ي بادام زميني ترکيب مي شود. ۳- لبنان- سالاد تبوله سالاد تبوله (Tabbouleh) در لبنان بسيار پرطرفدار است. براي تهيه ي اين سالاد از کمي بلغور گندم استفاده مي شود و بيشتر محتويات آن نعنا و جعفري تازه است که با خيار و گوجه فرنگي ترکيب مي شود. چاشني اين سالاد، آب ليموترش تازه، نمک، فلفل و روغن زيتون است. رمز خوشمزه شدن اين سالاد استفاده از سبزيجات تازه است. ۴- فنلاند- سالاد روسولي يکي از سنت هاي محبوب کشور فنلاند، سرو و خوردن سالاد روسولي (Rosolli) به همراه شام شب کريسمس است. محتويات سالاد روسولي، لبو، سيب زميني، هويج، پياز، سيب و خيارشور است. تمامي اين مواد به صورت نگيني برش مي خورند و با يک سس مخلوط مي شوند که ترکيبي از خامه ي سنگين، سرکه، شکر و نمک است. ۵- فرانسه- سالاد نيسواز ريشه ي سالاد نيسواز (Nicoise) به شهر نيس در فرانسه بر مي گردد. مواد تشکيل دهنده ي اين سالاد سيب زميني، ماهي تونا، لوبيا، زيتون نيس، ماهي کولي و تخم مرغ آبپز است. محتويات اين سالاد نيسواز را معمولا به جاي مخلوط کردن، در ظرف سالاد در کنار هم مي چينند. ۶- تايلند و لائوس- سالاد لارب سالاد لارب (Larb) در حقيقت يکي از غذاهاي ملي کشور لائوس است و آن را در بساط هر دستفروشي در خيابان هاي لائوس مي توان پيدا کرد. سالاد لارب از گوشت چرخ کرده (معمولا مرغ يا خوک)، موسير، سبزيجات، آب ليموترش، سس ماهي، پودر چيلي و برنج برشته ي ترد و چسبنده تشکيل مي شود. اين سالاد معمولا به همراه چند برش خيار و کاهو سرو مي شود، چون به تنهايي مزه ي بسيار تندي دارد. ۷- آلمان- سالاد وورستلات وورستلات (Wurstsalat) در زبان آلماني به معناي «سالاد سوسيس» است و مواد تشکيل دهنده ي آن سوسيس تارت، سرکه ي سفيد، روغن، پياز و گاهي خيارشور است. سوسيس را به شکل رشته هاي باريک و بلند برش مي دهند و بعد آن را درون ترکيبي از پياز خام، سرکه و روغن مي خوابانند. ۸- مکزيک- سالاد لوبياي سياه و ذرت سالاد لوبياي سياه و ذرت يکي از سالادهاي محبوب در سراسر دنيا است اما ريشه ي آن به کشور مکزيک برمي گردد. اين سالاد معمولا از لوبياي سياه، ذرت، فلفل دلمه ي قرمز، پياز قرمز، زيره، ليموترش و روغن زيتون تهيه مي شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره