نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ دستور تهيه کتلت ماهي و کشمش

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دستور تهيه کتلت ماهي و کشمش
سوران/ چي لازم دارم: ماهي 500 گرم پيازو تخم مرغ از هر کدام دو عدد آرد سوخاري و جعفري خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوري آرد سفيد شش قاشق سوپخوري کشمش پلويي سه قاشق سوپخوري نمک، فلفل و زردچوبه و روغن و آرد سوخاري به ميزان لازم تخم‌ مرغ يک عدد چطور بپزم: ماهي‌ را پس از پاک کردن و شستن با يک عدد پياز در مقداري آب روي حرارت گذاشته تا آب‌پز شود. سپس تيغ آن را جدا کرده و با چنگال خرد کنيد. يک عدد پياز ديگر را رنده‌کرده و با جعفري، آرد سوخاري، آرد سفيد، کشمش، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ها به ماهي اضافه کرده و کاملا ورز دهيد تا به خورد هم بروند. از مايه کمي برداشته و به شکل دلخواه در آورده ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده، در روغن سرخ کنيد. نکته: اين کتلت به دليل داشتن ماهي و کشمش براي فصل مدارس که بچه‌ها اين مواد غذايي را به سختي مي‌خورند مناسب است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره