نماد آخرین خبر

۳ غذاي ترکيه‌اي متفاوت که حتما بايد امتحان کنيد

منبع
کجارو
بروزرسانی
کجارو/ ترکيه غذاهاي خوشمزه و خوش آب و رنگ زيادي دارد که در اين مقاله به معرفي ۳ مورد از بهترين آن‌ها مي‌پردازيم که کمتر ميان گردشگران شناخته شده‌اند. طراوت و سادگي دو عنصر اصلي در غذاهاي ترکيه هستند. در خوراکي‌هاي مردم ترکيه، سبزيجات تازه و مواد خوشمزه همراه گوشت نرم و چاشني‌دار به چشم مي‌خورد. يکي از معروف‌ترين غذاهايي که ترکيه با آن شهرت يافته است، دونرکباب (donar kebab) است که طعم بسيار خوبي دارد؛ البته اغلب غذاهاي اين کشور لذيذ هستند و گاهي‌اوقات ميل کردن آن‌ها در خيابان‌ ازطريق دست‌فروشان نيز بسيار لذت‌بخش‌ است. اکثر افراد شکمو و علاقه‌مند به غذاهاي ترکيه‌اي، حتما نام دونر کباب را شنيده‌ و بسياري، اين غذا را نوش جان کرده‌اند. اما غذاهاي ترکيه‌اي فقط به همين مورد ختم نمي‌شوند. در ادامه اين مقاله مي‌خواهيم ۳ مورد از بهترين، خوشمزه‌ترين و معروف‌ترين غذاهاي ترکيه را به شما معرفي کنيم که گردشگران کمتري سراغ آن‌ها مي‌روند. اگر به ترکيه سفر کرديد، حتما در رستوران‌ها از اين غذاها نوش جان کنيد. کمتر کسي پيدا مي‌شود که در سفر ترکيه از چنين غذاهاي خوشمزه‌اي به‌راحتي بگذرد! Menemen اگر فکر مي‌کنيد که خوردن تخم مرغ به شکل‌هاي گوناگون براي صبحانه خسته‌کننده است، بهتر است کمي دقيق‌تر به اطراف خود نگاه کنيد.Menemen غذايي شبيه به Shakshuka است که در بين مردم ترکيه محبوبيت زيادي دارد و درواقع ترکيبات اصلي آن شامل تخم مرغ و سبزيجات تازه است. پياز، گوجه فرنگي و فلفل از جمله مواد اصلي اين غذا هستند. Menemen يک صبحانه عالي به‌شمار مي‌رود و البته موادي نظير پنير و سوسيس تند را نيز گاهي به اين غذا اضافه مي‌کنند. بدون شک تمام دوست‌داران صبحانه، عاشق Menemen خواهند شد و سعي خواهند کرد آن را با نان و سرعت کم بخورند تا نهايت لذت را ببرند. در حقيقت Menemen شباهت بسياري به املت گوجه فرنگي دارد. سوپ عدس (Mercimek Corbasi) Mercimek Corbasi به معناي واقعي همان سوپ عدس است. اين سوپ را تقريبا در هر جايي از ترکيه مي‌توان پيدا کرد و محبوبيت زيادي دارد. سوپ عدس در ترکيه از ترکيب ساده‌اي بهره مي‌برد و تنها شامل پوره عدس و ادويه‌جات مختلف است که در اين بين مي‌توان به گشنيز و تکه‌هايي از ليموي تازه اشاره کرد. البته درکنار اين سوپ، ترشي (Tursu) نيز استفاده مي‌شود که کلم، سبزيجات، هويج و زيتون از مواد تشکيل‌دهنده‌ي اين ترشي هستند. البته نان داغ Pita نيز يکي ديگر از موادي است که درکنار سوپ ميل مي‌شود. سوپ عدس يکي از ارزان‌ترين و در دسترس‌ترين غذاهاي ترکيه است و در هر جايي نظير رستوران‌هاي مجلل يا کافه‌هاي شبانه مي‌توان آن را تهيه کرد. Lahmacun Lahmacun در ترجمه‌هاي متداول به‌عنوان پيتزاي ترکيه شناخته مي‌شود و شيوه تلفظ آن نيز lah mah joon است. درواقع Lahmacunيک نوع ماده غذايي است که در آن لايه‌اي نان و ورقه‌هايي از گوشت وجود دارد و مواد مختلفي نيز به‌ عنوان چاشني درکنار آن سرو مي‌شوند. اين غذا اغلب به‌صورت تازه پخت و سرو مي‌شود و حتي مي‌تواند براي دو يا سه وعده غذايي کافي باشد. پياز و گشنيز از جمله موادي هستند که باعث مي‌شوند اين غذا حس و حال متفاوتي داشته باشد و يکي از بهترين چاشني‌ها براي گوشت گاو هستند. گاهي درکنار اين غذا مقداري بادام زميني و انار نيز سرو مي‌شود. درواقع Lahmacun نوعي پيتزا است که ساختار طبيعي‌تري دارد و شکل و شمايل قديمي خود را نيز حفظ کرده است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد