نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

برياني اصفهاني ها را امتحان کنيد

منبع
غذالند
بروزرسانی
برياني اصفهاني ها را امتحان کنيد
غذالند/ بريان يا همان برياني اصفهان يکي از معروف ترين غذاهاي شهر اصفهان است که پيشنهاد مي شود در سفر به اين شهر حتما اين غذاي خوشمزه و مقوي را تست کنيد.اين غذا يکي از سنتي ترين غذاهاي شهر اصفهان است.اين غذا يک غذاي پر چرب و مقوي است که معمولا توصيه مي شود در وعده ناهار مصرف شود.مواد اصلي برياني ، گوشت گوسفند و جگر سفيد است.ناني که در کنار اين غذا استفاده مي شود بهتر است سنگک باشد.نام اصلي اين غذا بريان و محلي که اين غذا در آن پخته مي شود برياني نام دارد.بريان تنها غذاييست که مکان و محل طبخ آن جاي خاصي است که پخت ما بقي غذاها در آنجا ممکن نيست.غذاي بريان در اقصي نقاط ايران انواع مختلفي دارد از جمله بريان پلو، بريان غاز، بريان مرغ پروازي که دستور پخت اين غذاها درکتاب هاي آشپزي قديم ايراني نيز يافت مي شود.همچنين کشورهاي ديگر نيز غذايي با عنوان بريان دارند که متفاوت از برياني معروف اصفهان است مانند برياني هندي، برياني برمه‌اي، برياني خانگي بنگلادشي، برياني سريلانکايي، برياني عراقي و برياني سندي.که نوع طبخ هر کدام متفاوت است که در آينده به توضيح هر کدام خواهيم پرداخت.برخي از رازهاي خوشمزه گي برياني به شرح زير است.سرخ کردن برياني در کفگير مخصوص برياني اصفهان، اصلي ترين نکته تهيه اين غذاست.اضافه کردن ادويه هاي اصفهاني و چگونگي پخت گوشت با ظرف و اجاق ويژه، از مهم ترين نکات تهيه برياني است که طعم آن را در مکان هاي مختلف متفاوت مي کند و اين همان لم دست آشپزان اصفهاني در پختن برياني است.اين غذاي سنتي خوردنش با نان سنگک طرفداران زيادي دارد. به تازگي بعضي از برياني فروشي ها براي تزيين برياني خود از خلال بادام و پسته يا گردو هم استفاده مي کنند.شش گوسفند و آبگوشت برياني هم جزو مخلفاتي است که معمولا در کنار برياني اصفهاني قرار دارد و کمک مي کند که طعم واقعي برياني را احساس کنيد مواد لازم گوشت سر دست و دنده 1 کيلوگرم پياز درشت 1 عدد دارچين به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نعناع خشک شده مقداري نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم خلال بادام مقداري براي تزيين طرز تهيه آب را روي حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن مي ريزيم. پياز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقيقه مي پزيم . پس از نيم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ مي کنيم. گوشت را همراه با يکي دو قاشق آب آن خوب مخلوط مي کنيم ( با دست مخلوط شود) نمک و مزه آن را امتحان مي کنيم، وقتي خوب و آماده بود قالب هاي بريان را روي حرارت کمي داغ کرده و مقدار يک قاشق از روغن روي آبگوشت را گرفته و ته قالب مي ريزيم . سپس رويش دارچين،زعفران و فلفل مي پاشيم و يک لقمه از گوشت بريان را قرار داده با دست رويش را صاف مي کنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم . سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي بريان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي کنيم. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره