سرآشپز پاپيون/
مواد لازم مرغ زعفراني
مرغ۵۰۰ گرم
زعفران اب کرده۱ قاشق مربا خوري
پياز بزرگ رنده شده۱ عدد
آبليموبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
طرز تهيه مرغ زعفراني
زمان تهيه ۱۰دقيقه
زمان پخت ۳۰دقيقه
۱
ابتدامرغ رابه اندازه تکه ميکنيم وظرف بزرگ ياماهيتابه نچسب{تفلون ياچدن}راروي حرارت ميگذاريم
۲
بعدپيازرنده شده رادرکف ظرف قرارميدهيم تمام ظرف رابپوشاند
۳
مرغهاراروي پياز قراربدهيم نمک آبليمو وزعفران راروي مرغ بريزيم بعددرظرف راگذاشته و حرارت راخيلي کم ميکنيم
۴
ميگذاريم باآب مرغ بپزد وقتي مرغهاپختن وآبش کاملا جمع شدمرغهاراباقاشق برميگردانيم ودوباره درظرف راميگذاريم باز باهمان حرارت کم کم وهر۵دقيقه اي نگاه مي اندازيم وبرميگردانيم تا قشنگ سرخ شوند.اين غذانيازي به آب وروغن ندارد.
بازار