آخرين خبر/
مواد لازم:
شيرمحلي: ۱۰ کيلوگرم
سرکه سفيد: ۱ ليوان
ماست ترش: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ کيلوگرم
نمک: ۵۰ گرم
طرز تهيه:
ابتدا شير را را روي شعله قرار مي دهيم تا بجوشه، بعد از ده دقيقه جوشيدن شير، ماست و سرکه را اضافه و هم مي زنيم، بعد از بريدن شير، دو الي سه دقيقه هم مي زنيم.
صافي پارچه اي را روي آبکش قرار داده و مخلوط پنير و آب پنير را داخل آن مي ريزيم، بعد از گرفتن آب پنير به صافي شکل داده و روي آن جسم سنگين قرار مي دهيم و براي حداقل دو ساعت کنار مي گذاريم.
نمک و آب را داخل قابلمه ريخته و روي شعله قرار داده تا به دماي جوش برسه.
تکه هاي برش خورده پنير را داخل آب نمک قرار مي دهيم.
نوش جان 😄😍
نکات:
براي بدست آوردن پنير عالي، حتما شير محلي و ماست ترش باشد.
از شير پاستوريزه و هموژنيزه استفاده نکنيد.
به دليل محلي و تازه بودن شير، ما آن را حداقل ده دقيقه جوشانديم.
براي شکل گيري و منسجم شدن بهتر پنير، بعد از گرفته شدن آب پنير، صافي را همراه پنير کمي ورز دهيد.
دماي آب نمک موقع اضافه کردن پنير ۸۰ درجه سانتيگراد است.
مقدار نمک داخل آب را با توجه به ذائقه و مدت نگهداري پنير مي توانيد کم کنيد.
بعد از قرار دادن پنير داخل آب نمک و کمي خنک شدن آب نمک، پنير را داخل يخچال قرار دهيد.
برگرفته از اينستاگرام زهرا افرازه
بازار