نماد آخرین خبر

«لوبيا پلو» مجلسي و خوشمزه و ايده هاي تزيين آن

منبع
بروزرسانی
هنر در خانه/ لوبيا پلو يکي از غذاهاي بسيار خوشمزه و خوش پخت است که به راحت نيز تهيه مي گردد و طرفداران بسيار زيادي دارد، در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه لوبيا پلو با گوشت چرخ کرده را که يکي از ايج ترين روش ها براي پخت اين غذا است معرفي نماييم. پس تا پايان همراه ما باشيد و از اين دستور عالي و امتحان شده نهايت استفاده را ببريد. در مطالب قبل مجله هنر در خانه به معرفي دستورات امتحان شده براي طرز تهيه ته چين مرغ و همچنين طرز تهيه آلبالو پلو پرداختيم که خوشبختانه مورد توجه شما دوستان علاقه مند قرار گرفت. در اين مطلب قصد داريم به آموزش مرحله به مرحله طرز تهيه لوبيا پلو بپردازيم که اين دستور نيز از جمله دستورات امتحان شده و بسيار عالي محسوب مي گردد که با تکيه بر آن مي توان اقدام به پخت لوبيا پلويي خوشمزه و مجلسي نمود. چي لازم دارم: لوبيا سبز : نيم کيلو برنج : يک کيلو پياز : يک عدد بزرگ گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ يا ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگي : ۳ قاشق غذاخوري روغن : ۴ قاشق غذاخوري نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين به مقدار دلخواه چطور بپزم: براي شروع پخت لوبيا پلو ابتدا لوبيا ها را شسته و خرد نماييد. سپس آنها را با نصف قاشق روغن تفت دهيد و بعد از اينکه آب انداخت اجازه دهيد کمي بپزد و نرم شود. حال در ظرفي جداگانه پيازها را خرد نموده و با مقداري روغن و گوشت چرخ کرده تفت دهيد تا گوشت بپزد. ادويه و رب را اضافه کنيد و هم بزنيد، سپس لوبياهاي بخار پز شده را نيز اضافه کنيد و درب قابلمه را بگذاريد تا مواد کاملا بپزند و به خورد هم بروند. در اين مرحله به سراغ برنج که از چند ساعت قبل خيسانده ايم مي رويم. برنج را در آب در حا جوش ريخته و اجازه بدهيد همچون برنج ساده بپزد و سپس آبکش نماييد. سپس برنج را به صورت لايه لايه در قابلمه ريخته و بين آن از مواد لوبيا پلو که قبلا آماده کرده ايد بريزيد و سپس دم کني را روي درب قابلمه قرار دهيد و صبر کنيد تا برنج دم بکشد. بعد از بيست دقيقه لوبيا پلو ما آماده است، آن را در ديس کشيده و در کنار خانواده نوش جان فرماييد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره