مجله تصوير زندگي/ در مهماني شب يلدا معمولا با انواع دسر و شيريني هاي ويژه از مهمانان پذيرايي مي شود. اين سالاد چغندر قرمز خوشرنگ و خوشمزه هم مي تواند سفره شب يلداي شما را زيباتر و يلدايي تر کند.
چي لازم دارم:
سيب زميني متوسط 3 عدد
چغندر متوسط 3 عدد
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
پنير لبنه 2 قاشق غذاخوري
ماست چکيده يک کاسه
سير رنده شده 2 حبه
شويد کمي
نمک به ميزان دلخواه
آماده سازي: 15 دقيقه
زمان پخت: 45 دقيقه
مجموع زمان پخت: 60 دقيقه
چه جوري درست ميشه:
چغندرها را رنده کرده و با کمي روغن زيتون تفت دهيد تا نرم شده و آبش کشيده شود.
سيب زميني ها را مکعبي کوچک خرد کرده و سرخ کنيد تا نرم شوند.
سيب زميني و چغندر را کنار بگذاريد تا سرد شوند.
در اين فاصله سير را رنده کرده و پنير لبنه را خرد کنيد.
براي سس ، بقيه مواد (ماست ، سس مايونز، پنير، نمک و سير رنده شده) را با هم مخلوط کنيد.
وقتي چغندر و سيب زميني سرد شدند، با سس مخلوط کنيد.
اين سالاد را مي توانيد در قالب بريزيد و برگردانيد يا به صورت تک نفره سرو نماييد.
روي سالاد چغندر قرمز خودتون رو با شويد خرد شده و مواد ديگر به دلخواه تزيين کنيد.
نکات
مي توانيد چغندر را آب پز کرده و سپس رنده کنيد.
همچنين مي توانيد سيب زميني را آب پز کرده و سپس مکعبي خرد يا رنده درشت کنيد.
بازار