نمناک/ سس قارچ عموما براي استيک ، پاستا و ... درست مي شود که همراه با اين غذاها طعم بسيار لذيذ و باب ميل مي دهد ( ماهيت اين سس همانند سس مايونز و سس هلندي براي طعم دهي مي باشد) ، به همين دليل ما سعي کرده ايم در ادامه اين مطلب از آشپزخانه نمناک براي شما طرز تهيه سس قارچ را بيان کنيم :
چي لازم دارم:
آب گوشت :1 پيمانه
آردسفيد :1 قاشق سوپخوري
کره :50 گرم
قارچ :250 گرم
نمک و فلفل :به ميزان لازم
چطور بپزم:
کره را داخل يک ظرف مناسب روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا ذوب شود و بعد از اينکه کره کف کرد و کفش خوابيد آرد را به آن اضافه ميکنيم و روي حرارت تفت ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف ميريزيم و حرارت را کمتر ميکنيم و مرتب هم ميزنيم تا سس يکدست شود.
در اين فاصله قارچ ها را هم در کمي کره تفت ميدهيم و به سس نرم شده اضافه ميکنيم و هم ميزنيم.
بعد از چند جوش سس را از روي حرارت بر ميداريم.
بازار