نماد آخرین خبر

آموزش تهيه ترشي انار در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد لازم: دانه انار ترش، نمک و روغن مايع: به مقدار لازم طرز تهيه: روي دانه هاي انار داخل قابلمه آب مي ريزيم و روي شعله قرار مي دهيم، بعد جوش آمدن کف هاي بوجود آمده را مي گيريم، بعد از حدود سه ساعت و پختن دانه ها از روي شعله برمي داريم و کنار مي گذاريم تا کمي سرد شود، با دست دانه ها را چنگ مي زنيم تا له شود و از صافي عبور مي دهيم، آب گرفته شده را دوباره روي شعله قرار مي دهيم بعد از غليظ شدن ترشي، نمک و روغن اضافه مي کنيم. نوش جان 😄😍 نکات: منظور از پختن دانه ها، له شدن راحت دانه ها با فشردن هست. مي توان هم از ميکسر يا دست براي له کردن دانه ها استفاده کرد هر چه مقدار دانه ها بيشتر باشد ترشي شما تيره تر مي شود. نمک باعث ترش شدن بهتر و روغن باعث خوشرنگ شدن و نچسبيدن ترشي به قابلمه ميشه. منبع صفحه زهرا افرازه
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره