نماد آخرین خبر

طرز تهيه «سس انبه» لبناني مخصوص فلافل

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهيه «سس انبه» لبناني مخصوص فلافل
نمناک/ “سس انبه” بخاطر ادويه و چاشني هاي خوش عطرش يک سس پرطرفدار و پرخاصيت است. که براي انواع ساندويچ گرم بخصوص فلافل استفاده مي شود. مواد لازم براي سس انبه: انبه :400 گرم برگ بو :دو عدد سرکه سفيد :مقداري زيره :يک و نيم قاشق مربا خوري فلفل سياه :دو قاشق مرباخوري جوزهندي :کمي سياهدانه :دو قاشق مربا خوري نمک دريا:يک قاشق مربا خوري ليمو :نصف يک عدد سير:8 حبه تخم گشنيز:دو قاشق مربا خوري روغن زيتون:سه تا چهار قاشق طرز تهيه سس انبه: ابتدا تخم گشنيز، دانه فلفل سياه، زيره، نمک دريا و برگ بو را آسياب کرده و به شکل پودر درآوريد، در آخر جوز هندي و سياهدانه را افزوده و در صورت تمايل يک قاشق مربا خوري فلفل قرمز اضافه نماييد. در مرحله بعد سيرها را رنده کرده و انبه ها را با گوشت کوب له کنيد، سپس انبه و سير را با هم مخلوط نماييد. تابه اي را روي حررات قرار داده و کمي روغن زيتون بريزيد و ادويه ها را تفت دهيد تا عطر آن بلند شود، مواد را مرتب هم بزنيد تا نسوزد. بعد از اينکه ادويه ها کمي تفت خورد مخلوط انبه و سير را به تابه افزوده و خوب مخلوط نماييد تا ادويه ها و انبه بخوبي با هم ترکيب شوند. در ادامه يک قاشق سرکه سفيد و يک قاشق آب ليموي تازه را افزوده و با شعله بسيار کم مواد را تفت دهيد تا طعم ها با هم ترکيب شوند. در آخر نمک ،ترشي و تندي سس را امتحان کرده و در صورت نياز کمي آب ليمو، نمک و فلفل اضافه نماييد، سپس شعله را خاموش کرده و بعد از اينکه خنک شد آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره