نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کتلت گوشت محبوب ترين دستور هفته

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کتلت گوشت محبوب ترين دستور هفته
بيتوته/ کتلت يکي از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين غذاهاي سرخ کردني مي باشد که به روش هاي متفاوتي پخته مي شود. براي پخت کتلت از گوشت مرغ هم مي توان استفاده کرد ما در ادامه شما را با پخت 2 نوع کتلت گوشت آشنا مي کنيم. چي لازم دارم: گوشت 250 گرم سيب زميني 3 عدد متوسط پياز 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم تخم مرغ در صورت تمايل 1 عدد آرد سوخاري 1-2 قاشق غذاخوري چطور بپزم: براي پخت کتلت با سيب زميني خام، ابتدا سيب زميني ها را پوست بگيريد و با رنده ي ريز رنده کنيد، سپس پياز را با رنده ي ريز داخل ظرفي جدا رنده کنيد و آب آن را جدا کنيد و دور بريزيد سپس خود پياز را به سيب زميني ها اضافه کنيد. بعد از آن گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد، و خوب ورز بدهيد در اين دستور مي توانيد تخم مرغ را حذف کنيد مي توانيد هم 1 عدد تخم مرغ به آن اضافه کنيد و خوب ورز بدهيد اگه مايه ي کتلت شل بود به آن 1 يا 2 قاشق غذاخوري آرد سوخاري يا آرد نخودچي اضافه کنيد و باز ورز بدهيد مدتي مايه ي کتلت را کنار قرار بدهيد تا استراحت کند و همه ي مواد به خورد هم بروند. سپس داخل تابه اي روغن بريزيد و اجازه بدهيد داغ شود، از مواد کتلت برداريد و آن را به شکل دلخواه در بياوريد و داخل روغن سرخ کنيد، زمان سرخ کردن کتلت ها حرارت را ملايم کنيد تا کتلت شما مغز پخت شود. و در پايان آن را با گوجه و خيارشور و جعفري ميل کنيد. نکاتي براي تهيه ي کتلت : • براي خوشمزه شدن کتلت مي توانيد 1 تا 2 حبه سير را داخل مواد آن رنده کنيد. • براي پخت کتلت اگر از گوشت پرچرب استفاده کنيد هنگام سرخ کردن کتلت جمع مي شود و شکل خود را از دست مي دهد. • اگر هنگام پخت کتلت آب پياز را نگيريد سبب خرد شدن کتلت هنگام سرخ شدن مي شود. • براي خوشمزه شدن کتلت داخل مواد آن زعفران دم کرده بريزيد. • اگر کتلت را با دماي زياد سرخ کنيد وسط آن مغز پخت نمي شود. • ميزان آرد سوخاري را با توجه به شل و سفت بودن موادتان مي توانيد تغيير بدهيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره