نماد آخرین خبر

ترشي تخم مرغ رنگي تا حالا درست کرده‌ايد؟

منبع
بروزرسانی
ترشي تخم مرغ رنگي تا حالا درست کرده‌ايد؟

مجله قرمز/ شما مي‌دانيد که چطور مردم مي‌گويند پاستاي آنها مزه‌اي شبيه به دريا دارد؟ و اگر نه شما چگونه مي‌توانيد اين کار را انجام دهيد. ترشي تخم مرغ و سيب زميني اثر مشابهي دارد. شما مي‌توانيد هر سرکه‌اي را که دوست داريد به سالاد تخم مرغتان اضافه کنيد اما با استفاده از ترشي تخم مرغ سالاد شما درخشان‌تر و مشخص‌تر خواهد بود.

اما در عين حال که پوسته‌هاي تخم مرغ با رنگ طبيعي جذاب هستند، سفيده‌هاي تخم مرغ را مي‌توان به همين صورت زيبا و جالب کرد. اما چطوري؟ من تخم مرغ را با اسفناج، ماچا، هويج و حتي گوگروي کره اي امتحان کردم اما همه آنها يک سايه زرد و خاکستري قهوه‌اي داشتند، مثل پوسته تخم مرغ.

اين سايه بد رنگ تا قبل از زماني بود که من بالاخره از زردچوبه، شلغم و کلم استفاده کردم که اين مواد با دادن رنگ طبيعي و زيبا به ترشي تخم مرغ، مزه خوبي نيز به آن مي‌دهند. اين يعني اينکه شما مي‌توانيد اين تخم‌مرغ‌هاي رنگي و زيبا را از توي ظرف سرکه درآورده و روي ميز غذايتان به جاي ترشي هويج بگذاريد (به خاطر رنگ خوبش جايگزين ترشي هويج مورد علاقه شما مي‌شود).

طرز تهيه ترشي تخم مرغ رنگي

ترشي تخم مرغ
  1. تخم مرغ را بجوشانيد.

براي شروع، قابلمه را با آب پر کنيد و روي دماي بالا حرارت دهيد. با مقداري نمک و سرکه سيب تخم مرغ را مزه دهي کنيد (سرکه سيب تاثير خوبي خواهد داشت) اين کار باعث مي‌شود تخم مرغ آسانتر پوست کنده شود. وقتي آب شروع به جوشيدن کرد، تخم مرغ را به آرامي با قاشق اضافه کنيد. براي مدت ۸ دقيقه بجوشانيد. اين مدت زماني يک تخم مرغ با زرده نيم بند به وجود مي‌آورد که در آب نمک ترش طعم دار تحت تاثير قرار مي‌گيرد. براي يک زرده سفت ۱ تا ۲ دقيقه زمان را طولاني‌تر کنيد. (البته اگر شما به روش ديگري مي‌خواهيد تخم مرغ بپزيد، مي‌توانيد آن کار را انجام دهيد).

ترشي تخم مرغ
آب آن را خالي کنيد و در زير آب سرد بشوييد و در حالي که هنوز گرم است، پوست آن را جدا کنيد. يا اگر مي‌خواهيد تخم مرغ مرمرين داشته باشيد، پوست آن را جدا نکنيد بلکه آن را روي سطح ظرف يا سطح تميز کابينت بچرخانيد تا پوست آن، پوسته پوسته شود اما از تخم مرغ جدا نشود. در هر صورت شما مي‌توانيد بلافاصله فورا آن را در سرکه بيندازيد يا آن را براي چند روز در يخچال نگه داريد.

تخم مرغ مرمري
  1. ترکيب اصلي طعم دهنده را بسازيد. ترکيبات زير را در يک قابلمه بريزيد. آن را بجوشانيد تا شکر و نمک در آن حل شود.
  • ۱ و ۱/۲ پيمانه سرکه سفيد (مانند سرکه سيب، سرکه برنج)
  • ۱/۲ پيمانه آب
  • ۲ قاشق غذاخوري شکر
  • ۱و ۱/۴ چاي خوري نمک
  1. انتخاب طعم و رنگ: طعم‌هايتان را انتخاب کنيد و آنها را به قابلمه اضافه کنيد! شما حتما تعجب مي‌کنيد که رنگ منجر به طعم مي‌شود. بله حتي بيشتر از آن چيزي که شما فکر کنيد. در مورد رنگ صورتي، تخم مرغها به ميزان زيادي طعم شلغم مي‌گيرند. و در عين حال تخم مرغهاي بنفش ته مايه‌ زيره تيره دارند، آنها به خصوص دقيقا شبيه کلم بنفش نيستند. رنگ زرد و نارنجي در اين دسته از همه روشن‌تر هستند، طوري که طعم و مزه آن تقريبا شبيه به تخم مرغ سفيد است.

مواد تشکيل دهنده را براي ايجاد يک رنگ اضافه کنيد (اين مقادير مربوط به يک دسته از مواد است) و هم بزنيد تا اشباع شود. گاز را خاموش کنيد.

رنگ صورتي

  • ۲ لبوي کوچک، پخته، پوست کنده و قاچ شده
  • ۲ عدد باديان رومي (باديان ستاره‌اي)
  • ۱ قاشق چايخوري پودر خردل
  • زرد
  • ۲ قاشق چايخوري پودر زردچوبه
  • ۱ قاشق چايخوري پودر زنجبيل
  • ۱ قاشق چايخوري پودر خردل

نارنجي

دستورالعمل‌هاي صورتي و زرد را با هم ترکيب کنيد و بهترين رنگ را از هر دو به وجود آوريد- نارنجي روشن. چغندر را در آب نمک حداقل يک ساعت بگذاريد، سپس رنگ را بررسي کنيد. اگر زمان طولاني‌تر شود، مايه ترشي صورتي‌تر خواهد شد. مخلوط را برگردانيد به ظرف و قبل از آنکه روي تخم مرغها بريزيد، آن را بجوشانيد.

رنگ آبي يا بنفش

کلم بنفش آفتاب پرست دنياي سبزيجات است. آن را در آب بجوشانيد و يک مايع بنقش پر رنگ به دست آوريد. اما با سطح PH بازي کنيد (چگونگي محلول پايه يا اسيدي) و مي‌توانيد از سبز تا صورتي را به دست آوريد. به دليل اينکه مايه ترشي تخم مرغ بر اساس سرکه است شما نياز به مقداري جوش شيرين براي تعادل محلول از رنگ سرخ گلي تا رنگ بنفش اسطوخودوسي داريد. اين وضعيت مقداري گاز ايجاد مي‌کند اما رنگ درستي را ايجاد خواهد کرد.

  • ۲ پيمانه کلم بنفش رنده شده
  • ۱ قاشق چايخوري دانه‌هاي زيره
  • ۲ و ۳/۴ قاشق چايخوري جوش شيرين (يا کمتر از ۲ و ۱/۴ براي يک رنگ خالص‌تر)
    ترشي تخم مرغ رنگي
  1. رنگ کردن تخم مرغها: تخم مرغها را در يک شيشه در دار که درب آن به خوبي بسته شده باشد، بگذاريد (آنهايي که سايز بطري‌هاي مخصوص مارچوبه هستند، خوب هستند). آب نمک را افزوده و رنگ افزودني آن را در بالا اضافه کنيد. درب را محکم ببنديد، سپس چند بار بطري را برعکس کنيد تا مطمئن شويد که گرماي مايه ترشي به همه جاي شيشه رسيده است (و مايه ترشي کاملا روي تخم مرغها را گرفته است).
  2. سايه خود را انتخاب کنيد: اشباع شدن و ميزان ترشي تخم مرغ بستگي کاملا بستگي به طول مدت قرار گرفتن آنها در مايع دارد. شما مي‌توانيد آنها را در همان يک ساعت اول برداريد يا آنها را براي هفته‌ها بگذاريد بمانند. براي ايجاد يک رنگ امبره با سايه رو به پايين، تخم مرغ را به طور مداوم بکشيد.

اگر همان روز مي‌خواهيد ترشي تخم مرغ را مصرف کنيد، مي‌توانيد شيشه‌ها را روي کابينت بگذاريد اما اگر زمان طولاني‌تري مي‌خواهيد آنها را نگه داريد، در يخچال بگذاريد. از آنجايي که طعم و رنگ آنها در طول زمان شديدتر مي‌شود، من ترجيح مي‌دهم تا آنها را در عرض يک هفته مصرف کنم (اما آنها براي زماني طولاني تر هم خوب خواهند ماند در صورتي که مايه ترشي کاملا روي آنها را بپوشاند).

  1. نحوه استفاده و انواع غذا: اگر از ادويه ترشي در آب نمک استفاده کرده‌ايد، ابتدا قبل از خرد کردن تخم مرغ، آب اطراف آن را کاملا خالي کنيد بعد آن را به منظوري که مي‌خواهيد استفاده کنيد.

تخم مرغ صورتي: تخم مرغ را نصف کنيد. زرده‌ها را در يک کاسه ديگر بريزيد و با سس مايونز، سس خردل ديژون، پاپريکا و فلفل قرمز مخلوط کنيد. با قاشق داخل سفيده‌هاي تخم مرغ بريزيد. به آرامي شلغمهاي خرد شده را روي آن بريزيد. با نمک درشت و يک شاخه کوچک شويد تزئين کنيد.

سالاد تخم مرغ

سالاد کارري زرده تخم مرغ: تخم مرغ را رنده و يا خرد کنيد. سس مايونز، پودر کاري و مقداري کرفس خرد شده و پيازچه را به آن اضافه کنيد. با مقداري نمک مزه دهي کنيد. همراه با نان تست، کراکر و يا برشهاي خيار سرو کنيد.

هويج نارنجي گريبچي: تخم مرغها را خرد کرده و با روغن زيتون، سس خردل، سرکه سفيد، لگجي، خيارشور و جعفري شده مخلوط کنيد. هويجهاي کوچک آب پز شده را در آب نمک (مايه ترشي) ريخته و خوب تکان داده. آن را به صورت گرم يا سرد همراه با مواد تخم مرغ مصرف کنيد (گريبچي در کنار مارچوبه يا ماکاروني نيز عالي است).

تخم مرغ صبحانه بنفش: مقداري پنير سوئيسي را روي دو تکه نان چاودار ذوب کنيد. همراه با تخم مرغهاي نازک برش داده، ترشي کلم و سس هزار جزيره ساندويچ کنيد.

منبع: food52.com

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره