29
5
7.7K
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم داکري ميوه
هلو ، توتفرنگي، انبه تازه براي تزئين به مقدار لازم
يخ ۲ پيمانه
پودر قند ۲ قاشق غذا خوري
آب پرتقال ۱/۴ پيمانه
ليموناد ۳/۴ پيمانه
هلو يا توتفرنگي يا انبه تازه پوستکنده ۳ پيمانه
طرز تهيه داکري ميوه
زمان تهيه ۱۵دقيقه
در غذاساز، ۳ پيمانه ميوه، ليموناد، آب پرتقال و پودر قند را با يکديگر مخلوط کنيد. آنها را کاملا هم بزنيد تا يکدست و کاملا پوره شوند.
تکههاي يخ را به آن اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد. ميزان يخ به غلظت مورد نظر شما بستگي دارد.
داکري را درون ليوانهاي دلخواه بريزيد. تکههاي کوچک از ميوههاي دلخواه را در سيخ چوبي بکشيد و درون ليوان يا روي آن قرار دهيد و خنک سرو کنيد.